"Nenad Lalatović"
"Nenad Lalatović"

Crno-beli uzvratili na prozivke iz Novog Sada: Lalatoviću, ostavi Tomića i bavi se svojom ekipom

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.02.16. | 18:43

"Naš trener odlično radi posao", kaže Miloš Vazura, generalni direktor Partizana

Nenad Lalatović(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta da Kipra)

U se i u svoje  kljuse. Ne gledaju crno-beli u tuđe, ali ne dozvoljavaju da im niko priviri u njihovo dvorište. Bar kad je u pitanju polemika oko toga zašto je Stefan Babović, sredinom januara, sporazumno raskinuo ugovor sa Partizanom.

Izabrane vesti

Vatru je razbuktao Nenad Lalatović, šef stručnog štaba Vojvodine i zet doskorašnjeg zamenika kapitena kluba iz Humske 1, izjavom da je "sramota kako se Partizan poneo prema Baboviću i da to (raskid ugovora, op, au) nije zaslužio ni od trenera Tomića, ni od navijača".

U zaštitu aktulenog stratega Parnog valjka stao je Miloš Vazura, koji je u društvu Milorada Vučelića i Vojislava Nedića, u ponedeljak veče doputovao na Kipar, kako bi pružio ekipi podršku u završnici pripremnog perioda.
"Neka se Lalatović bavi svojom ekipom, a ne našom. Ivan Tomić odlično radi posao, ima podršku uprave, a nikakve izjave sa strane, koje bi mogle da ga ometu, neću i ne želim da komentarišem", kratak je bio Vazura.

Kompletan intervju generalnog direktora Partizana, u kome se još jednom dotakao slučaja Andrije Živkovića, ali i pričao o uspostavljanju sistema koji bi crno-bele trebalo da zaštiti od štetnih ugovora imaćete priliku da tokom večeri čitate na portalu MOZZART Sport.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaStefan BabovićSrbijaFK PartizanNenad LalatovićMiloš Vazura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara