Crnogorac gasi požar

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.07.18. | 08:53

Dalijan doveo jednog od najboljih igrača iz Crne Gore kako bi popravio napadački bilans u kineskoj drugoj ligi

Status drugog najgoreg napada primorao je čelnike kineskog drugoligaša Dalijana da izađu na tržište u potrazi za napadačem koji bi pogocima trasirao ekipu u sigurnu luku. Izbor je pao na iskusnog Admira Adrovića, prošle sezone jednog od najboljih strelaca crnogorske lige i ubedljivo najboljeg igrača podgoričkog Titograda (nekadašnja Mladost). Na mestu trenera je od aprila Dželaludin Muharemović, dok boje Dalijana već godinu dana brani Eldar Hasanović.

Ipak, potpis Adrovića nije doneo željeni rezultat, budući da je Dalijan na njegovom debiju poražen rezultatom 1:0 od Ljaoninga. Tako je serija bez upisane "trojke" produžena na tri utakmice, nakon što je pet puta ekipa sa severoistoka Kine osvajala bar poen.

Izabrane vesti

U pretposlednjem meču 14. kola Dalijan gostuje Peking Enterprajsu (13.30), izuzev fenjeraša Sinkjanga, timu koji se nalazi u najlošijoj formi u popularnoj Džija ligi, o čemu svedoči devet utakmica bez prvenstvene pobede, odnosno deset, uključujući i ispadanja iz FA kupa od trećeligaša Jinčuana.

Klub čije je boje branio i Danko Lazović za vreme trenerskog mandata Aleksandra Stanojevića, te Čeik Tiote, Viktor Aničebe i nekoliko povremenih reprezentativaca Kine je nešto uspešniji u međusobnim susretima, pošto je dobio tri od ukupno četiri duela. Zanimljivo, na svim, pa i toj jednoj pobedi Dalijana, bilo je dva razlike...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 13:30 4767 KIN 2 Beijing BG - Dalian T. ds X2 2,30
Ukupna kvota2,30

KINA 2 - 14. KOLO

Subota
Vuhan - Nei Mongol 5:0 (2:0)
Šenžen - Šangaj Šenksin 3:1 (1:1)
Ksinjang - Hejlongjang 2:2 (1:2)

Nedelja
Ljaoning - Žejang Jiteng 1:0 (0:0)

Utorak
Meižou - Žejang Grintaun 1:2 (1:0)

Sreda
Meidžou - Kingdao 3:3 (2:1)
Šinđažuang - Jabjen 2:1 (0:1)

Četvrtak
13.30: (1,50) Peking Enterprajs (4,00) Dalijan (6,00)

* Kvote su podložne promenama


tagovi

Kina 2sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara