Crnogorce tuže za rasizam, a oni kažu: Bila je lepa atmosfera

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.03.19. | 11:08

Generalni sekretar FSCG Momir Đurđevac zablistao izjavom o ambijentu

Zabili su u Podgorici glavu u pesak i ne žele ni da konstatuju da ih UEFA goni zbog optužbi za rasizam. Englezi su prijavili Crnogorce da su se sa tribina horski vređali tamnoputi fudbaleri u taboru Albiona, a Evropska kuća fudbala alergična na takve ispade, momentalno je pokrenula istragu.

Za to vreme, u Podgorici kao da je neka paralelna stvarnost u toku. Selektor Ljubiša Tumbaković je rekao posle meča da nije čuo nikakve rasističke ispade i time je posebno razbesneo Engleze, a hit izjava je stigla od generalnog sekretara Fudbalskog saveza Crne Gore Momira Đurđevca.

Izabrane vesti

Na konstataciju medija da je stadion bio samo do trećine popunjen, što je bilo do sada nezamislivo za Crnogorce, pogotovo kada u goste stiže neka velika reprezentacija, Đurđevac je rekao:
Naravno da smo očekivali više navijača na stadionu, ali šta je tu je. Atmosfera je bila lepa, a na tribinama se skupilo 8.331 gledalaca. Na kraju krajeva, bilo je komforno, jer stadion nije bio pun”.

I dok zbog Engleza sve gori u UEFA, iz Podgorice stiže odgovor: Atmosfera je bila lepa. Po sistemu, ako naiđe medved, lezi i pravi se mrtav... 

(FOTO: Reuters)


tagovi

Crna Gorarasizam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara