"Mandić na treningu Sokolova"
"Mandić na treningu Sokolova"

Crnogorci poslali papire za Mandića u UEFA: Staniša napada Lihtenštajn?

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.09.15. | 20:39

Čelnici tamošnjeg Saveza će morati da lobiraju kako bi evropska kuća fudbala dala zeleno svetlo napadaču Čukaričkog da debituje već 5. septembra

Mandić na treningu Sokolova

Fudbalski savez Crne Gore je prosledio u UEFA sve potrebne papire kako bi Staniša Mandić nastupio za njihovu A selekciju već na meču protiv Lihtenštajna (5. septembra), prenosi tamošnji portal Šansa sport.

Izabrane vesti

Napadač Čukaričkog se još u ponedeljak pridružio selekciji Branka Brnovića, iako navodno još uvek nema pravo da nastupa za Sokolove, jer nije registrovana promena državljanstva u evropskoj kući fudbala. 

Iako se pretpostavlja da će zlatni omladinac Srbije biti na raspolaganju Crnoj Gori tek u poslednjem meču kvalifikacija za EVRO 2016. protiv Rusije, iz Podgorice stižu drugačije informacije. Tamošnji savez je poslao svu potrebnu dokumentaciju vezanu za brzonogog ofanzivca na adresu UEFA. 

Nikakvih nesipravki nema, sve je čisto. Mandić ima crnogorski pasoš, nastupao je za njihovu kadetsku, a nikada nije igrao ni za mladu (U-21) reprezentaciju Srbije, pa bi, smatraju Crnogorci lako trebalo da bude registrovan u najkraćem mogućem roku.

Sada je sve u rukama UEFA, a čelnici FS Crne Gore će morati da lobiraju kako bi evropska kuća fudbala što pre odgovorila, odnosno samim tim dala zeleno svetlo Mandiću da igra već od 5. septembra protiv Lihtenštajna.

FOTO: Vedran Ilić, Dnevne novine 


tagovi

Staniša Mandićreprezentativni fudbalCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara