""
""

Crvena zvezda 31. decembra može da uzme Tompsona

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.12.16. | 22:26

Crveno-beli praktično još od leta tragaju za još jednim rešenjem u reketu, a bivši igrač Albe i minhenskog Bajerna bi upravo mogao da bude pravo rešenje, jer podjednako dobro pokriva pozicije četiri i pet

Iskusni krilni centar Dion Tompson postigao je zvanični dogovor sa Galatasarajem oko raskida saradnje, pa će 31. decembra biti slobodan da potpiše za Crvenu zvezda, koja se već duže vreme pominje kao njegov novi klub. Ovu informaciju objavio je dobro upućeni izraelski novinar Dejvid Pik, pozivajući se na svoje izvore.

Izabrane vesti

Crveno-beli praktično još od leta tragaju za još jednim rešenjem u reketu, a bivši igrač Albe i minhenskog Bajerna bi upravo mogao da bude pravo rešenje, jer podjednako dobro pokriva pozicije četiri i pet.

Tompson je poršle sezone za Bajern na 10 evroligaških mečeva prosečno beležio 9,2 poena i 4,1 skok po meču, ali se ove nije snašao u dresu istanbulskog kluba, pa je očigledno odlučeno da je razlaz najbolje rešenje.

Crveno-beli u ovom trenutku na centarskoj poziciji imaju samo Ognjena Kuzmića, dok se na njoj prinudno nalazi i Milko Bjelica. Novi centar bi svakako rasteretio centarsku liniju srpskog šampiona, koja je pod opterećenjem od početka sezone, ali je i pored toga odradila sjajan posao.

(FOTO: MN press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDion TompsonEvroligaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara