"Markos Roho"
"Markos Roho"

Crveni đavoli su letos zaludeli Roha: Interesovanje Mančestera je bilo ogromno iznenađenje, nisam mogao da se smirim, štrajkovao sam u Sportingu

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.11.14. | 13:15

„Nemoj da budeš tvrdoglav, ako Mančester Junajted želi igrača neće dozvoliti da mu pomogne“, poručio je Veron mladom zemljaku

Markos RohoMinulo leto je obilovalo razvučenim transfer sagama, a neki igrači su na svakakve načine pokušali da izbore prelazak u novi tim. Markos Roho je celog leta bio na korak od Mančester Junajteda, dok Sporting iz Lisabona nije želeo da ga proda, te je igrač i štrajkovao kako bi prešao na Old Traford.

Argentinski defanzivac je otkrio da mu je saznanje o interesovanju Crvenih đavola potpuno poremetilo.
„Bilo je to ogromno iznenađenje kada mi je rečeno da Junajted želi da me kupi. Bio sam u Portugaliji kada mi je moj predstavnik to rekao. Tražio mi je da ostanem miran, ali nisam mogao. Počeo sam da živim taj san. Nisam mogao da mislim na bilo šta drugo. Zvao sam ga svaki dan, a kada je izgledalo kao da će transfer propasti, odbio sam da radim u Sportingu“, rekao je Roho.

Izabrane vesti

U igru se tada umešao bivši igrač Crvenih đavola Huan Sebastijan Veron.
„Tada je Veron odigrao ulogu u celoj priči. Bio je strog prema meni, poput oca, grdio me je. Pozvao me je jednog dana kada sam odbio da treniram sa Sportingom i rekao ’nemoj da budeš tvrdoglav. Ako Mančester Junajted želi igrača neće dozvoliti da mu pobegne’. Tako da sam se vratio treninzima i transfer je realzovan“, otkrio je defanzivac.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaHuan Sebastijan VeronMarkos RohoPortugalPremijer ligaSporting LisabonTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara