""
""

Crveno-belo slavlje uz kapitene i legende kluba!

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.05.14. | 11:02

Na Marakani će, u nedelju i definitivno biti prisutni brojni igrači koji su obeležili neke prethodne godine prebogate istorije crveno-belih

Superliga se definitivno nastavlja u nedelju i tu više nema nikakve sumnje! Tim povodom iz tabora Crvene zvezde momentalno je stiglo saopštenje da će ulaz za utakmicu sa OFK Beogradom, koja je na programu od 17 časova, i dalje biti besplatna, ali da će navijači morati da dođu na blagajne kako bi pokupili karte.

U isto vreme nastavljena je i akcija kluba iz Ljutice Bogdana, koji priprema šampionsko slavlje na našem najvećem stadionu. Jer, u slučaju trijumfa, crveno-beli će prekinuti višegodišnju dominaciju Partizana i uzeti prvu titulu još od 2007. godine. Kako bi upotpunili veliku proslavu, čelnici Crvene zvezde potvrdili su da će u ložama, pored nekoliko emisara iz evropskih klubova, biti i bivši asovi i Zvezde - Dejan Stanković, Nikola Žigić, Marko Pantelić, Goran Drulić, Perica Ognjenović, Nikola Mikić, Vladimir Dišljenković... Svi oni potvrdili su dolazak na Marakanu, a uz bivše kapitene naći će se i legende kluba iz ranijih godina - Stevan Dika Stojanović, Jovan Kule Aćimović, Miloš Šestić, Dušan Savić, Vladimir Petrović Pižon, Stanislav Karasi, Cvjetin Blagojević...

Izabrane vesti

Takođe, iz kluba je poručeno da će biti organizovana i velika dobrotvorna akcija prikupljanja pomoći za sve žrtve poplava, a očekuje se veliki odziv publike.

Nedelja, 25. maj biće istorijski za Crvenu zvezdu jer, ne samo da će prekinuti dominaciju ljutog rivala, već će ponovo preći u vođstvo, kada je u pitanju odnos osvojenih titula dva naša najveća kluba.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaProslava tituleNikola ŽigićMarko PantelićMarakanaGoran DrulićDejan StankovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara