CSKA bez "celog" tima u dalekom Sibiru! Aleksićev Tjumen na 14 igrača Armejaca

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.10.18. | 13:49

Prošle sezone Moskovljani su ispali iz kupa u sličnim okolnostima

Lekcija iz Kurska očigledno nije bila dovoljna. Moskovski CSKA, jedan od najtrofejnijih ruskih timova na putu je da i ove godine takmičenje u nacionalnom kupu okonča u šesnaestini finala. I to pošto ga žreb pošalje na gostovanje drugoligaškom sastavu... Sada u daleki Sibir.

Naime, reprezentativna pauza igra veoma važnu ulogu u činjenici da Viktor Gončarenko, baš kao i otprilike u isto vreme protekle godine, ne može da računa na veliki broj prvotimaca. Na duel u Kursk, gde je posle meča bez golova poklekao u produžetku od kasnijeg finaliste, Armejci su otišli sa 15 igrača, a sada je u Tjumen stiglo njih 14, od kojih su dvojica golmani. Važna informacija kaže i da polovina njih ove sezone nije odigrala nijednu takmičarsku utakmicu za Armejce. Gončarenko nije mogao da računa na čak 15 igrača koji su ili povređeni, ili su se odazvali pozivima nacionalnih timova, a među njima dakle nema igrača poput Akinfejeva, Fernandeša, Magnusona, Vlašića, Džagoeva, Ernandeza... Povrh svega, CSKA je odlučio da uopšte ne odradi trening na stadionu Geolog u Tjumenu.

Izabrane vesti

Drugoligaš Tjumen, koji se bori za opstanak u šampionatu, progledao je pošto je kormilo preuzeo srpski strateg Goran Aleksić, donedavni asistent u klubu, a prethodno pomoćni trener u Rostovu, Amkaru i Čangčuenu. Sibirski sastav isplivao je iz opasne zone posle četiri osvojena boda na prethodna dva susreta, ali ga čeka velika borba za ostanak u ligi.

Pobednik susreta sastaće se u osmini finala kupa sa Orenburgom.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 16:00 4365 RUS K Tyumen - CSKA ki 1 2,65
Ukupna kvota2,65

RUSIJA, KUP - 1/16 FINALA

Sreda
16.00: (2,65) Tjumen (3,50) CSKA Moskva (2,40)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

CSKA MoskvaViktor GončarenkoGoran AleksićKup Rusije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara