"Banega pokazuje ka Interu"
"Banega pokazuje ka Interu"

Čudan slučaj Evera Banege

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.03.16. | 13:44

On je automatski produžio ugovor sa Seviljom do leta 2017. godine, ali protiv svoje volje. Možda je zbog toga dobio crveni karton u meču protiv Viljareala

Banega pokazuje ka InteruČudni su putevi fudbalski. Oni idu i po terenima za koje ne možete da pretpostavite da postoje. Fudbaler Sevilje Ever Banega automatski je produžio ugovor do leta 2017. godine jer je ove sezone odigrao 30 meč za španski tim. Ali sve se to dogodilo protiv njegove volje.

Argentinac je u meču protiv Viljareala (4:2) u Primeri ispunio zahtev da 30 puta odigra više od 45 minuta (bio je starter), uprkos tome što je zaradio crveni karton u 79. minutu. Zanimljivo, Banega je već u 6. minutu dobio prvu opomenu, pa je Sevilja još i dobro prošla. Verovatno je nova saradnja sa Seviljom razlog isključenja, jer je Banega ranije izrazio želju da napusti klub i pojača Inter od jula.

Izabrane vesti

Rampa za Inter - samo još minut deli Banegu od novog ugovora na Sančez Pishuanu

Naime, vezni igrač hteo je da poništi stavku u ugovoru i na leto bez obeštećenja potpiše za Nerazure, nakon što mu isteknu obaveze prema Sevilji.

Banega je tokom karijere igrao za Boku Juniors, Valensiju, madridski Atletiko i Njuels Old Bojs. Za reprezentaciju Argentine nastupio je 38 puta i dao tri gola.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaPrimeraEvropaEver Banega

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara