""
""

Čudo prirode Zlatan Ibrahimović! Toliko je jak da i lekari hoće da ga proučavaju

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.05.17. | 12:25

Ozbiljan kompliment za fudbalera u 35. godini života

Lekari koji su operisali desno koleno Zlatana Ibrahimovića toliko su impresionirani fizičkim stanjem napadača Mančester Junajteda, inače u 35. godini, da su poželeli da ga koriste za buduća ispitivanja.

Izabrane vesti

Šveđanin je početkom prošle nedelje uspešno podvrgnut operaciji meniskusa koji mu je nastradao tokom revanša četvrtfinala Lige Evrope protiv Anderlehta u aprilu. Prema navodima njegovog menadžera Mina Rajole, lekari na Univerzitetskoj klinici u Pitsburgu oduševljeni su odličnim fizičkim stanjem u kom se nalazi Ibrahimović.
„Njegovo koleno je toliko snažno da su lekari rekli da nikada u praksi nisu videli nešto slično. Ima koleno koje je prosto nemoguće da je neoštećeno posle 20 godina konstantnog igranja fudbala. Posle toga, jasno je svima da povreda koja ga je zadesila nije pogubna za nastavak karijere“, izjavio je Rajola za švedski list Ekspresen.

Valjda su i zato američki lekari izrazili neobičnu želju.
„Predložili su nam da u budućnosti Zlatanov slučaj istražuju na institutima koji se bave problemima kolena i ligamenata kod fudbalera. Dosta se u toj oblasti izučava poslednjih godina, pa je valjda zato jasno zašto su Amerikanci izrazili želju da im Ibra bude predmet studija. Dakle, po zavšetku igračke karijere, Zlatan će se vratiti u Pitsburg da mu izučavaju koleno“, najavio je Rajola uz nadu da će se Šveđanin u skorije vreme vratiti na teren.

Da li u dresu Mančester Junajteda i dalje je nedoumica s obzirom na to da mu u junu ističe jednogodišnji ugovor na Old Trafordu, a da nikakvo produženje nije dogovoreno.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaoperacijaMino RajolaEngleskaZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara