""
""

Čuka pokošena povredama: U prvom delu samo dvojica stalno na terenu

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.11.17. | 15:13

Svih 1.350 minuta na polovini prvog dela sezone u dresu Brđana proveli samo Puškarić i Bogosavac

Nije krenulo dobro, ali je zavšeno na zadovoljavajući način. Tako se može smatrati rezime Čukaričkog na polovini prvog dela sezone. Brđani su bili opterećeni velikim brojem povreda, što im je u mnogome otežalo posao u uvodnom delu sezone, pa je šesto mesto nešto što mora da zadovolji stručni štab Nenada Lalatovića.

Izabrane vesti

Na zvaničnom sajtu Čukaričkog objavljena je detaljna statistika nakon 15 odigrani kola, a koja kaže da su svih 1.350 minuta u dosadašnjem toku sezone odigrala samo dvojica igrača Darko Puškarić i Miroslav Bogosavac. Iskusni Drinčić je takođe nastupao u svih 15. utakmica, a zapisano mu je 1.279 minuta. Četvorocifrenu minutažu ima i Kajević odnosno 1.104 i golman Kirovski, koji je čuvao mrežu u 14. prvenstvenih utakmica. Belić ga je bez primljenog gola odmenio u 7. kolu protiv Rada, kao i u Kupu Srbije. Svih 90 minuta odigrao je Kopitović u osam mečeva, a Sava Radić u tri.

KVOTE ZA UTAKMICU ČUKARIČKI - VOJVODINA

Ekipu sa Banovog brda u potpunosti je sasekla povrede Ognjena Mudrinskog. Nekadašnji napadač Crvene zvezde i subotičkog Spartaka najefikasniji je igrač tima sa pet postignutih golova, ali je u 12. kolu doživeo teški prelom potkolenice i očekuje ga duga pauza.

Brđani već u petak igraju meč 16. kola Superlige sa Vojodinimo na Banovom brdu (TV Arenasport, 17.00). Na početku sezone Lale su slavile golom Džozefa Bempaha u trećem minutu nadoknade, pa će ovo biti idealna prilika da domaćin pokuša da se revanšira ekipi Vladimira Buača.

(FOTO: FK Čukarički)


tagovi

ČukaričkiDarko PuškarićMiroslav BogosavacNenad LalatovićPrva liga SrbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara