""
""

Čuka spremna za Ordabasi: Nametnućemo naš ritam!

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.06.16. | 00:52

„Imamo prednost domaćeg terena i vremenska razlika je na našoj strani. Njihova prednost je veliki broj utakmica u domaćem prenstvu“, rekao je Milan Lešnjak

Čukarički spreman dočekuje prvi meč sa kazahstanskim Ordabasijem, koji je na program u četvrtak od 20.30 časova na Banovom brdu.

Izabrane vesti

Kvota na pobedu Čukaričkog je 1,75!

Trener Milan Lešnjak kaže da ima još dve dileme u timu, ali da ekipa potpuno spremna dočekuje okršaj sa ekipom koja je u dosadašnjem toku sezone odigrao 18 prvenstvenih kola.
„Kvalitetna ekipa, imaju nekolicinu kvalitetnih igrača. Ono što mi možemo protiv njih jeste da nametnemo naš ritam, imamo prednost domaćeg terena i vremenska razlika je na našoj strani. Njihova prednost je veliki broj utakmica u domaćem prenstvu. Imaju jako dobre bočne igrače, odlične bekove i napadače, igraju dosta visoko. Srpski igrači u njihovom timu standardni, mislim da Trajković neće igrati zbog kartona, a i Simčević je takođe standardnan“, rekao je Lešnjak.

Kvota da će Čukarički stići do grupne faze Lige Evrope je 20!

Ismael Beko Fofana je u konkurenciji za tim i njegov nastup predstavlja jednu od dve dileme stručnog štaba Čukaričkog.
„Prijavljen je, imamo nejasnoće o tome da li će početi utakmicu, ali spreman je za toliko koliko će nam sutra biti potreban“, dodao je Lešnjak.

Nemanja Stevanović se protiv Ordabasija oprašta od dresa Čukaričkog.
„Očekuje nas dobar protivnik i težak dvomeč, neće biti gotovo stura, pokusaćemo da ne primimo gol i postignemo barem jedan, što bi nam olakšalo posao pred revanš“, rekao je Nemanja Stevanović, koji je potom nije želeo da komentariše transfer u Partizan.
Ova utkmica je najbitnija i dalje sam igrač Čukaričkog, tako da razmišljam samo o našem klubu“, rekao Stevanović.

Ulaz na istočnu tribinu je slobodan, ali će ljubitelji fudbala prethodno morati da podignu karte na blagajni. Cena ulaznica za zapadnu tribinu je 300 dinara.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaOrdabasiMilan LešnjakLiga Evropekvalifikacije za Ligu EvropeČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara