"Regan"
"Regan"

Čukino rešenje za Partizanovu vezu - Obeng Regan: Ova sezona nije njihova, želimo da ih pobedimo!

Vreme čitanja: 3min | ned. 20.03.16. | 11:23

„Crno-beli imaju dobre igrače, stvarno igraju dobro. Gledao sam ih u Kupu protiv Spartaka, sve su imali, bili su bolji, ali nisu pobedili.“, kaže prvotimac Brđana pred večerašnji duel (19 časova)

ReganČukarički u jesenjem delu sezone nije imao toliko željenu sigurnost na sredini terena koja ga je krasila u prethodne dve godine. Posle eliminacije iz Evrope ekipu sa Banovog brda napustilo je nekoliko važnih igrača, ali je jedan od najvećih šokova za tim predstavljala teška povreda odličnog veziste Obenga Regana.

Fudbaler rodom iz Gane još sredinom septembra u utakmici sa Radnikom doživeo je naprsnuće potkolenične kosti, posle čega je usledila duga pauza. Uprkos velikom pehu, uporni vezista se opravio u najboljem mogućem trenutku, kvalitetno odradio zimske pripreme i spreman dočekao prolećni deo sezone.
Potpuno sam spreman. Dobro sam, više nema nikakvih problema, ne osećam nikakve poslednice povrede. Pripreme su bile baš dobre. Bilo mi je malo teško, na početku nisam provodio previše vremena na terenu. Prvo sam igrao po 15-20 minuta, posle mesec dana zaigrao sam više i sad je baš dobro“, kaže Regan za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Tamnoputi vezista bio je starter u nedavnom prvenstvenom meču sa Javorom, a Brđani su konačno ostvarili prvi prolećni trijumf u Superligi. Reganova želja je da ekipa nastavi u istom ritmu i protiv Partizana.
Igramo dobro, samo nam je bila potrebna pobeda. Imamo novog trenera i očekujemo pobedu i u ovom meču. Partizan ima dobre igrače, stvarno igraju dobro. Gledao sam ih u Kupu protiv Spartaka, sve su imali, bili su mnogo bolji, ali nisu pobedili. To nije loš tim, samo im golovi nedostaju. Stvarno su kvalitetni, dobra defanziva, kvaliteni igrači, dobar kapiten. Ova sezona možda nije njihova, ali se zaista radi o odličnom timu“.

Pogledajte sve kvote Kladionice MOZZART za duel Čukarički - Partizan. Meč se, inače, nalazi u ponudi Super 4+1 Trostrukog superpara što znači da ga možete odigrati po većim kvotama od onih iz redovne ponude.

Od Dragoljuba Srnića i Regana očekuje se da onesposobe protok lopte kroz Partizanov vezni red. Osnovna snaga u sastavu Ivana Tomića su upravo igrači sredine terena, od kojih će mnogo toga zavisiti u ovom meču, ali u Čukaričkom veruju da imaju rešenje za to.
Biće to zaista dobra utakmica. Draža i ja smo maksimalno spremni. Biće izuzetno teško, imaju mnogo dobrih igrača na sredini, kao što je Saša Ilić, ali ponavljam - spremni smo za ovaj meč".

Posle eliminacije iz Kupa, prvenstvo je jedina šansa Čukaričkom da se domogne kvalifikacija za Ligu Evrope. Pored Partizana, u borbi za visok plasman tu su još i Borac, Vojvodina, Radnički iz Niša...
Čuka uvek ide na pobedu, želi da pobeđuje. Klub uvek želi uspeh, a to je i moj cilj“, jasan je Regan.

BOLJE DA ODEM U INOSTRANSTVO, NEGO U ZVEZDU ILI PARTIZAN

Regan i MirosavljevićIako ima svega 21 godinu, igrač rođen u Kumasiju već ima pozamašan staž u srpskom fudbalu. Određeni broj saigrača iz prošle sezone napustio je klub, kakvi su tvoji planovi na kraju sezone? Da li ostaješ u klubu ili planiraš da ideš?
U ovom trenutku stvarno ne znam. Ako klub želi da ostanem, ja ću da ostati, a kažu da idem biće tako. Klub se za sve pita, od njega sve zavisi“.

U slučaju odlaska, da li bi prioritet predstavljalo inostranstvo ili možda Partizan i Crvena zvezda. Primera radi, Slavoljub Srnić se odlučio za odlazak na Marakanu i evidentno nije pogrešio.
Mislim da je odlazak u inostranstvo bolja opcija. Znam sve u srpskom prvenstvu, već dugo sam ovde i  moram da probam neko kvalitetnije takmičenje“, iskren je bio Regan.

Utakmica između Čukaričkog i Partizana zakazana je za nedelju od 19 časova na Stadionu na Banovom brdu. Brđani se u ovom trenutku nalaze na četvrtom mestu, ali sa utakmicom manje od Partizana i čačanskog Borca.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanObeng ReganČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara