Ćurčićev tim eksplodirao - na tri utakmice 10 golova!

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.05.18. | 16:59

Muang Tong ubedljiv u Pataji sa 4:0. Da ste pročitali današnju najavu, znali biste i da će Siam Nejvi doživeti ubedljiv poraz od Polis Teroa (6:3)

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri važio je za trenera čije ekipe igraju čvrst, taktički fudbal, bez mnogo iskakanja iz šablona, ali izgleda da se nešto promenilo posle odlaska na Tajland. Ekipa nekadašnjeg selektora Srbije Radovana Ćurčića, Muang Tong Junajted, postigla je 10 golova na tri utakmice u tamošnjem prvenstvu, a dva kola uzastopno po četiri puta je tresla protivničke mreže. Muang Tong je ovoga puta bio ubedljiv u Pataji, protiv domaćeg Junajteda (4:0), a zahvaljujući današnjim bodovima probio se na visoko četvrto mesto na tabeli.

Ništa nije nagoveštavalo da bi Ćurčićev tim mogao ovako brzo da se podigne, a posebno nakon debitantskog poraza srpskog stratega od šampiona Burirama (0:4) pre dvadesetak dana.

Izabrane vesti

Buriram, koji predvodi Božidar Bandović, očigledno ni ove sezone neće imati s kim da igra. Danas su bili ubedljivi protiv poslednjeplasiranog Er Forsa sa 5:0, pa u drugi deo deo sezone odlaze na prvoj poziciji.

Danas je slavio i treći trener sa ovih prostora u tajlansdskom fudbalu, Miloš Joksić, koji sa klupe predvodi Nakhon Račasimu. Njegov tim je napravio iznenađenje na gostovanju Čiangrai junajtedu (2:1) i pobegao od opasne zone.

Kao što ste mogli da pročitate u današnjoj najavi, Siam Nejvi je počeo da plaća danak otpuštanja stranih igrača i drastičnog smanjenja budžeta, pa je poražen sa ubedljivih 6:3 od Polis Teroa.

TAJLAND 1 - 17. KOLO:

Subota:

Čiangrai - Nakhon Račasima 1:2 (1:2)

Buriram - Er Fors 5:0 (2:0)

Polis Tero Sasana - Siam Nejvi 6:3 (4:0)

Sukotai – Ratčaburi 3:2 (1:1)

Čonburi – Port 0:1 (0:1)

Pataja Junajted - Muang Tong Junajted 0:4 (0:2)

Suphanburi – Pračuap 0:0

Ubon UMT - Bangkok Glas 0:0

Bangkok Junajted – Čainat 1:0 (0:0)

Foto: MN press


tagovi

Radovan ĆurčićMuangtong

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara