Da li će Fener prihvatiti Kalinića?

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.19. | 16:22

Madriđani ponudili trampu

Kako se bliži kraj sezone i početak prelaznog roka, tako je sve veća ludnica na fudbalskoj pijaci za makedonskim čudom od deteta Eljifom Elmasom (19).

Mladi Makedonac iz Fenerbahčea je zaludeo gomilu klubova iz najjačih evropskih liga, a poslednji u nizu koji se javio sa željom da ga angažuje je Atletiko Madrid. Pre Jorgandžija, ozbiljno interesovanje za Elmasa su pokazali Totenhem, Borusija Dortmund, Inter, Lester, Fiorentina, Lacio... Pre nekoliko meseci je Fiorentina prva izašla sa ponudom od desetak miliona evra za Elmasa, a potom je Totenhem ponudio 20.000.000 evra. Međutim, Fener nije ništa prihvatio i nada se većoj zaradi.

Izabrane vesti

Elmas je univerzalan vezni igrač koji može da pokriva sve pozicije na sredini terena, a u Atletiku ga vide kao zamenu za Rodrija koji bi mogao da pojača Mančester Siti u transferu teškom 70.000.000 evra. Madriđani su Fenerbahčeu ponudili 15.000.000 evra plus bonuse plus hrvatskog napadača Nikolu Kalinića čija se vrednost posle dve katastrofalne sezone survala na 15.000.000 evra. U teoriji, to je ponuda teška preko 30.000.000 evra za Elmasa.

Na potezu su Turci kojima je špic neophodan, ranije su se inetersovali za Kalinića, ali sada se premišljaju da li da dovedu hrvatskog napadača koji je već dve godine u padu forme.

(FOTO: reuters)


tagovi

Nikola Kalinić fudbalerEljif ElmasLetnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara