""
""

Da li je Babović tražio raskid ugovora i šta je Iliev rekao o Abubakaru i Ivaniću...

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.15. | 13:33

Sportski direktor Partizana prilično rezervisan na temu prelaznog roka

Raspoložen je bio Ivica Iliev na promociji Nemanje Mihajlovića, sve do trenutka u kome novinari nisu počeli da ga zapitkuju o temama usko vezanim za prelazni rok.

Konkrento - pojačanjima.

Izabrane vesti

Transfer bombu, najavljenu prošle sedemice, sportski direktor Partizana predstavio je kontrapitanjem „šta je, ne verujete u Necu?“, a onda u dve nejasne rečenice pokušao da obrazloži šta se dešavalo povodom navodne ponude za kapitena Vojvodine, Mirka Ivanića u vrednosti od 1.400.000 evra.
Znate kako kažu: ne zna noć šta nosi dan. I obratno“, filozovski će Iliev.

Ostao je zagonetan i posle pitanja da li su tačne glasine da je zamenik kapitena Stefan Babović podneo zahtev za raskid ugovora?
„Još nisam pričao sa Stefanom i njegovoj daljoj karijeri. Igrač je Partizana, moj bivši saigrač, zaslužuje maksimalno poštovanje svih u klubu. Ako do toga doće imaće moju maksimalnu podršku“.

Abubakar Oumaru ima poziv da se preseli u Kinu, Partizan bi na ime obeštećenja trebalo da dobije 1.200.000 evra, ali Iliev ističe da zvanične ponude u Humskoj 1 - nema.
Reč je o igraču koji je dao pet golova u grupnoj fazi Lige Evrope. Mnogo nam je doneo u Evropi. Mnogo se i priča o njegovom odlasku, dosta poziva dobijamo, ali na našem stolu nema ništa“.

A za ostale igrače...
Još niko nije otišao, dajte malo strpljenja. Prelazni rok počinje tek 18. januara. A mi radimo brzo“, uverava Ivica Iliev.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaStefan BabovićSrbijaFK PartizanMirko IvanićIvica IlievAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara