Da li je baš Karera kriv?

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.10.18. | 09:21

Ili su brojne povrede sa kojima Spartak kuburi od početka sezone uticali na slabije rezultate? Možda ćemo odgovor da dobijemo večeras kada Spartak bude gostovao Rubinu

Takozvana šok terapija nije uspela u Ligi Evrope, a večeras će se videti da li je u prventvu Rusije problem bio u Masimu Kareri. Moskovski Spartak gostuje Rubinu u okviru 12. kola nacionalnog prvenstva, što će biti veliki test za privremenog šefa struke Raula Rijanča, koji se protekle nedelje dokopao prvog samostalnog posla pošto je četiri meseca asistirao Italijanu.

Prethodnih dana spekulisalo se u ruskim medijima o nekoliko imena koja figuriraju za kormilara Spartaka, među kojima su Oleg Kononov, potom aktuelni selektor Rusije Stanislav Čerčesov, pa i dojučerašnji strateg Monaka Leonardo Žardim, te Andrej Tihonov, Viktor Skripnjik i Srbin Slavoljub Muslin. Ipak, nekadašnji kondicioni trener upravo večerašnjeg rivala Rubina, gde je pet sezona brinuo o fizičkoj spremi tima iz Kazanja, ima priliku da se dokaže čelnim ljudima Spartaka i izbori ostanak makar do kraja sezone.

Izabrane vesti

Ekspedicija crveno-belih stigla je juče u Kazanj, a Rijančo ima gomilu problema oko sastava. Naime, defanzivac Ješčenko, vezista Ananidze i napadač Pedro Roča ostali su u trening centru kako bi nastavili oporavak, vezista Fernando se povredio u Glazgovu prošlog četvrtka i neće ga biti u sastavu dve sedmice, a sa bolom u kuku u Moskvu se posle meča sa Rendžersima vratio i ofanzivac Ze Luis. Na sve to na povredu se požalio i špic Luiz Adrijano, pa nije stigao u Kazanj. To znači da Špancu na veoma važnom meču za ekipu nedostaju barem tri vrlo važna šrafa. Ne baš najbolja situacija za duel sa Rubinom koji je neporažen na osam vezanih ligaških mečeva.

RUSIJA 1 - 12. KOLO

Subota
Ural - Ufa 1:1 (0:1)
/Bicfalvi 61 - Alikin 44/

Arsenal Tula - Orenburg 2:2 (1:0)
/Mirzov 42, Đorđević 64 - Terekov 61, Popović 76/

Rostov - Anži 1:0 (1:0)
/Sigurdson 37/

Nedelja
Jenisej - Lokomotiva Moskva 0:3 (0:1)
/Mirančuk 22, Fernandeš 81, Eder 84/

Ahmat - Dinamo Moskva 0:0

CSKA - Krasnodar 1:2 (0:0)
/Vlašić 53 - Avi 79, Klasen 82/

Ponedeljak
16.00: (5,10) Krila Sovjetov (3,50) Zenit (1,75)
18.30: (2,75) Rubin (2,90) Spartak Moskva (2,90)

* Kvote su podložne promenama


tagovi

RubinKrila Sovjetov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara