""
""

Da li je kucnuo čas da Van Gal spakuje kofere? Čarli Ostin potopio Teatar snova na debiju! (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sub. 23.01.16. | 17:55

Lester ugazio Stouk i popeo se na tron! Totenhem izrežirao veliki preokret protiv Kristal Palasa, Votford uzeo tri boda Njukaslu i prekinuo crnu seriju...

Kupovina Čarlija Ostina iznenadila je kompletnu britansku javnost, a za Ronalda Kumana bila je to spasonosna akvizicija! A na svom debiju u dresu Sautemptona dojučerašnji napadač KPR-a pokazao je zašto će biti vrhunsko pojačanje za Sautempton, pošto je njegov siguran trzaj glavom u finišu utakmice potopio Teatar snova i možda čak i uručio otkaz Luju van Galu - 1:0!

Izabrane vesti

Ako povreda Matea Darmijana nije bila dovoljna zagorča dan svim navijačima Junajteda, onda je Ostinov nebeski skok dodao so na živu ranu i tako označio kraj svim nadanjima u meču u kojem je gost bio daleko bliži pobedi i tri boda je apsolutno zaslužio. 

Ono što će dodatno zaboleti kompletni stručni štab, navijače i igrače Mančester junajteda jeste činjenica da Đavoli ponovo nisu imali ozbiljnu šansu koja bi ugrozila mreža Frejzera Forstera, a za celih 90 minuta viđen je samo jedan šut u okvir gola!

Taman kada se učinilo da će još jedna utakmica u Mančesteru biti završena bez golova i bez pobednika, na scenu je stupio debitant Ostin, koji je izabrao najbolji mogući trenutak da se pokaže i dokaže navijačima Sautemptona. Džejms Vard Prauz uputio je centaršut sa desne strane u srce Junajtedovog šesnaesterca, na pravom mestu u pravo vreme našao se Ostin, a čak i De Heine duge ruke nisu mnogo pomogle. Lopta je zalelujala mrežu, a Old Traford je pao u očaj. 

Mančester junajted tone sve dublje i dublje, a Lester Siti ponovo je na vrhu! A ako Arsenal ne savlada Čelsi u velikom derbiju u nedelju, ostaće usamljen na čelnoj poziciji na tabeli Premijer lige! Lisice su pregazile Stouk rezultatom 3:0 i kako vreme prolazi sve se više ističe kandidatura za šampionsku titulu!

Gotovo celo poluvreme Stouk se branio svim silama, a onda je mrežu načeo Deni Drinkvoter posle pakleno snažnog udarca sa ivice kaznenog prostora! 

Isti fudbaler bio je umešan i u akciju kod drugog gola, ali ovog puta u ulozi asistenta Džejmiju Vardiju, koji je prekinuo post dug nešto više od deset sati i praktično overio pobedu Lesteru. 

Ipak, poslednju reč imao je Leonardo Uljoa, kojeg je u poslednjim trenucima susreta uposlio Rijad Mahrez i blindirao velika tri boda. 

Veliki preokret napravio je Totenhem na gostovanju Kristal Palasu u malom londonskom derbiju - 3:1. 

Domaćin je poveo preko Jana Fertongena u 30. minutu i bio je to prvi pogodak koji je Kristal Palas postigao posle 482 minuta posta, ali u drugom delu meča usledio je potpuni preokret rezultata. Prvo je Hari Kejn načeo gol domaćina u 63. minut, da bi u samom finišu Dele Ali postao ključna figura i heroj Pevaca. U listu strelaca upisao se u 84. minutu, da bi u petom minutu nadoknade meča asistirao Šadliju za konačnih 3:1.

PREMIJER LIGA - 23. KOLO

Subota:

Norič - Liverpul 4:5 (2:1)
/Mbokani 29, Nejsmit 41, Hulahan 54pen, Basong 93 - Firmino 18, 63, Henderson 55, Milner 75, Lalana 95/

Vest Bromvič Albion - Aston Vila 0:0

Sanderlend - Bornmut 1:1 (1:1)
/Van Anholt 45+1 – Afobe 13/

Votford - Njukasl 2:1 (0:0)
/Igalo 46, Ketkart 58 - Lasel 71/

Mančester junajted - Sautempton 0:0

Lester - Stouk 3:0 (1:0)
/Drinkvoter 42, Vardi 66, Uljoa 87/

Kristal Palas - Totenhem 1:3 (1:0)
/Fertongen 30 ag - Kejn 63, Ali 84, Šadli 90+5/

18.30 Vest Hem - Mančester Siti

Nedelja:

14.30: Everton - Svonsi
17.00: Arsenal - Čelsi

(FOTO: Action Images)


tagovi

SautemptonRijad MahrezPremijer ligaNaser ČadliLester SitiKristal PalasEvropaEngleskaDžejmi VardiDele AliDani DrinkvoterČarli Ostin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara