""
""

Da li je Saido Berahino rešenje za Čelsijeve probleme?

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.11.15. | 18:26

Plavci etiketirali napadača VBA kao prvu opciju u januarskom prelaznom roku

Reprezentativnoj pauzi najviše su se obradovali na Stamford Bridžu, ali već od vikenda klupski fudbal vraća se na velika vrata. Požar u Čelsiju posle najslabijeg početka sezone u novijoj istoriji kluba i dalje gori, zbog čega je Žoze Murinjo odlučio da već sada pravi listu za odstrel, na kojoj se navodno nalazi i Nemanja Matić, ali i spisak pojačanja za januar. A prvo ime na popisno listi je - Saido Berahino

Izabrane vesti

Prema pisanju uglednog britanskog lista Telegraf, Murinjo u napadaču engleske reprezentacije vidi rešenje za problem koji Čelsi ima u navali, ali i adekvatnu konkurenciju Dijegu Kosti, koji je ove sezone praktično nedodirljiv pored Radamela Falkaoa i Loika Remija. Međutim, španski reprezentativac se ove takmičarske godine praktično uklopio u sivilo londonskog kluba pa trenutno ne pruža dovoljno dobre partije. 

Zato se Berahino donekle nameće kao rešenje, uprkos tome što je ove sezone odigrao tek deset utakmica u svim takmičenjima i mrežu tresao tri puta. Ali, s obzirom da će Falkao napustiti Bridž praktično već na polovini sezone nakon što nije napravio ni minimalan pomak ka povratku u prepoznatljivu formu, Murinjo je prinuđen da u januaru dovede po jedno pojačanje na svim pozicijama u polju. 

Berahino je napadačka opcija, a VBA se njegovih usluga neće odreći za manje od 30.000.000 evra. 

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Vest Bromvič AlbionSaido BerahinoPremijer ligaEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara