Da li je vreme za prekid agonije?

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.12.18. | 10:45

Otkako je fudbal u Indiji podeljen na I-ligu i Superligu, Ist Bengal nikako da osvoji titulu

Dugo traje agonija Ist Bengala. Otkako je fudbal u Indiji podeljen na I-ligu i Superligu, klub iz Kolkate nikako da se dokopa titule. Seriju od tri poraza anulirao je sa isto toliko pobeda, pa susret sa novajlijom u I-ligi Real Kašmirom dočekuje u sjajnom raspoloženju, željan da se popne na čelo kolone.

Gosti su najmlađi član prvenstva (osnovani 2016. godine), mada ih to nije sprečilo da već u premijernoj sezoni na velikoj sceni ozbiljno umešaju prste u borbu za šampionski trofej . Trenutno imaju dva boda i utakmicu više od Ist Bengala, ali i velikih kadrovskih problema, pošto se ponajbolji igrač Mejson Robertson u toku nedelje otrovao hranom i na njega će Dejvid Robertson, sunarodnik na mestu šefa stručnog štaba, teško moći da računa.

Izabrane vesti

Real je bez pooraza već pet utakmica (četiri pobede i remi), a izuzev ubedljivog trijumfa nad poslednjeplasiranim Lajongom, sve ostale ovosezonske utakmice igrao je uz najviše dva gola, što je sušta suprotnost Ist Bengala, na čijih je šest od minulih sedam mečeva prolazio tip GG3+.

Budući da je ulog prilično veliki, pametnije bi bilo izbeći konačan ishod. Mi verujemo da će obe ekipe bar po jednom pronaći put do protivničke mreže.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 12:30 3662 IND 1 Kingfisher Bengal - Real Kashmir tgg gg 1,85
Ukupna kvota1,85

INDIJA 1 - 12. KOLO

Petak
12.30: (2,30) Ist Bengal (3,10) Real Kašmir (3,10)

* Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Ist Bengalsportsko klađenjeIndija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara