"Aleksandar Živanović"
"Aleksandar Živanović"

Da li to Jagodina preti Partizanu? Krunić ne pominje revanš, sve bi da završi već u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.03.15. | 15:29

„U Kupu ne mora uvek da prođe bolji tim, već onaj ko ima više sreće“, kaže Aleksandar Živanović

Aleksandar ŽivanovićPre dve godine pehar je završio u vitrinama, minulog maja malo je nedostajalo da se trofej Kupa Srbije odbrani, a sudeći prema vibracijama iz tabora Jagodine, momci iz Pomoravlja nišane treće uzastopno finale masovnijeg takmičenja.

S tim da su svesni kako im je ovoga puta proboj do završnog čina teži nego ikad ranije, pošto je rival lider Superlige - Partizan.
Naravno da je važan rezultat prvog susreta koji će dati smernice pred revanš, ali ne razmišljamo da izvučemo povoljan rezultat, pa ćemo mi to kao na našem terenu... Rekao sam da nema prednosti domaćeg terena protiv Partizana. Pokušaćemo da odradimo utakmicu u Humskoj kao da je jedna, kao da nema revanša. Daćemo sve od sebe, a najsrećniji bih bio da neporaženi zađemo iz ovog dvomeča“, rekao je trener Jagodine Simo Krunić.

Izabrane vesti

Ćurani su jedini tim na teritoriji Srbije koji je u aktuelnoj sezoni savladao crno-bele (1:0) i zato imaju ogromno samopouzdanje pred duel na Topčiderskom brdu.
U Kupu ne mora uvek da prođe bolji tim, već onaj ko ima više sreće. Sve znamo o ekipi Partizana, koja je favorit. Idemo u dobrom raspoloženju u Beograd, posle pobede nad Vojvodinom. Ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice i damo sve od sebe, verujem da će naš kvalitet doći do izražaja. Druga utakmica je pred našim navijačima, nikad se ne zna, možda ćemo ponoviti rezultat kao i prethodne dve godine, da opet igramo finale“, rekao je defanzivac Aleksandar Živanović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSimo KrunićKup SrbijeJagodinaAleksandar Živanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara