"ZENIT"
"ZENIT"

Da se zna ko je gazda! Zenit smrvio Krasnodar (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.12.14. | 16:49

Zenit ostaje neporažen u duelima sa najprijatnijim iznenađenjem Premijer lige

ZENITZenit je razbio zahuktali Krasnodar i pokazao mu ko je gazda u ruskoj Premijer ligi – 4:0 (1:0). Nijednog trenutka se nije postavilo pitanje pobednika u Sankt Petersburgu, pa prednost Zenita u odnosu na drugoplasirani CSKA iznosi velikih deset bodova. Zenit tako ostaje neporažen kada su u pitanju dueli sa Krasnodarom.

Skoro savršenu utakmicu odigrali su puleni Andre Vilaš-Boaša. Lopta je stalno bila u nogama igrača Zenita, koji su kontrolisali utakmicu na perfektan način.

Izabrane vesti

Gost je pao već u 11. minutu posle sjajnog slobodnog udarca Hulka koji je završio na stativi, a Ezekijel Garaj je rutinski ubacio loptu u nebranjenu mrežu Krasnodara.

Od tog trenutka, Krasnodar je bio u apsolutno podređenoj ulozi. Zenit je nastojao da čuva loptu, bez preterane želje da jurne u napad po još jedan gol. No, kada su gosti u drugom delu izašli znatno ofanzivnije i agresivnije, otvorilo se puno rupa u odbrani Krasnodara, pa su se golovi ređali kao na traci.

Vicel, Dani, Smolnjikov redom su testirali kvalitet i izdržljivost mreže iza golmana Sinicina. Krasnodar i posle ovog poraza ostaje u trci za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali je im je sigurno jasno da je sam vrh Premijer lige rezervisan za Zenit.

Premijer liga, 17. kolo:

Subota:

Zenit – Krasnodar 4:0 (1:0)
/Garaj 11, Vicel 55, Dani 62, Smolnjikov 69/

17.00 Kubanj – CSKA

Nedelja:

11.30 Terek – Lokomotiva
14.00 Dinamo – Amkar

Ponedeljak:

15.00 Mordovija – Rubin
15.00 Torpedo – Ufa
17.00 Rostov – Arsenal
18.00 Spartak - Ural

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andre Vilas-BoašEzekijel GarajHulkKrasnodarPremijer ligaRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara