Dalić: Dobili smo dva slučajna gola i to je to

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.07.18. | 22:42

Hrvatski selektor smatra je prvom golu Francuske prethodila diskutabilna odluka sudije Pitane

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić bio je razočaran posle poraza od Francuske u finalu Mundijala, ali je istakao da je istovremeno i ponosan na sve ono što je ekipa uradila na tom takmičenju.
“Čestitam Francuzima na tituli. Mi smo tužni i ponosni. Mislim da smo igrali dobru utakmicu. Presekao nas je penal, a kasnije je bilo teže. Ipak, moram da budem ponosan na svoje igrače. Ostaje mali žal, ali to je život, to je fudbal. Nisu nas iznenadili. Oni se brane, idu na kontre. Dobili smo dva slučajna gola i to je to“, rekao je Dalić za Hrvatsku radio-televiziju (HRT)

Dalić je, između ostalog, prokomentarisao i suđenje Argentinca Nestora Pitane.
“Pokazali smo pravu snagu, dostojanstveni smo bili u pobedi, dostojanstveni smo i u porazu. Mi smo igrali veoma dobro, kontrolisali smo utakmicu, a prvi gol smo primili iz faula koji ne znam da li je postojao. Vratili smo se jednom, kasnije je bilo teško. U drugi deo smo krenuli veoma dobro, ali primili smo gol iz polukontre i to je tako“.

Izabrane vesti

Kapiten Hrvatske Luka Modrić proglašen je za najboljeg fudbalera Mundijala.
“On je to zaslužio. Možemo da budemo srećni, kao i zbog srebra. Kada se malo ohladimo shvatićemo da je ovo bilo veoma dobro. Ponosno smo nosili ovaj dres i dali sve od sebe. Najviše mi je žao igrača jer nisu svetski prvaci. Ali, moramo da budemo srećni“.

Foto: Action images


tagovi

Zlatko DalićRusija2018Hrvatska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara