""
""

Damir Kahriman: Previše smo respektovali Valetu! Stranci će mnogo toga dobrog da donesu Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.07.16. | 13:44

"Sabrali smo se na poluvremenu i pojačali ritam, verujem da ćemo se uklopiti do 26. juna"

Duel na Malti se skoro više i ne pominje među ljudima bliskim Crvenoj zvezdi. Posle svega viđenog u Valeti postavlja se samo jedno esencijalno pitanje: Hoće li crveno-beli individualni kvalitet posložiti u šampionski mozaik do 26. jula? Naravno, tada je na programu prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Sigurno protiv ekipe koja neće praštati dečije greške viđene u prvom poluvremenu duela na Malti.
"Bukvalno smo od decembra čekali ovu utakmicu, početak evropskih kvalifikacija. Ne znam kako da objasnim šta nam se desilo u prvom poluvremenu duela sa Valetom. Čini mi se, a možda nisam u pravu, da smo previše respektovali protivnika. Dali smo im veliki značaj. To ne pristaje šampionu Srbije i najboljim igračima u našoj zemlji. Srećom, sabrali smo se na poluvremenu. Pojačali agresivnost i dominirali", kaže za naš portal golman Crvene zvezde Damir Kahriman.

Izabrane vesti

Posao sa Maltežanima nije završen, ali misli reprezentativca Srbije povremeno lete ka trećem kolu kvalifikacija. Taj period biće označen kao crveno slovo u kalendarima svih zvezdaša...
"Očekujem da ćemo do tada biti mnogo, mnogo bolji. Igraćemo protiv Valete, zatim prvi meč u prvenstvu sa Napretkom. Možemo mnogo da napredujemo za to vreme, jer svaka utakmica mnogo znači. Čekali smo ovo dugo i ne verujem da ćemo da prospemo sve to olako".

Kahriman tvrdi da Crvena zvezda trenutno nije ni na 60 odsto mogućnosti.
"Zapamtite šta vam kažem, stranci koji su došli mogu mnogo toga da donesu Crvenoj zvezdi. To su pravi igrači. Sačuvali smo i veliki deo šampionskog tima. Tek hvatamo zalet, ali ponavljam, do 26. jula ima dovoljno vremena. Stvarno verujem da možemo da se uklopimo".

Iskusni čuvar mreže je bukvalno skinuo Crvenu zvezdu sa giljotine početkom drugog poluvremena na Malti. Hrabrim padom u noge sprečio je napadača Valete da postigne drugi gol i napravi ozbiljan problem srpskom šampionu. Ima onih koji tvrde da je sudija u tom trenutku progledao kroz prste Kahrimanu.
"Ako mi verujete, nisam pogledao snimak. Sećam se da sam pokupio loptu, a on me je kolenom udario u glavu. Dakle, ništa sporno. Da je bio penal sudija bi ga svirao. Znači nije bio penal".

PIŠE: Darjan Nedeljković
(foto: MN Press)


tagovi

valetaSuperligaSrbijaLiga šampionaDamir KahrimanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara