"Danilo Grujić"
"Danilo Grujić"

Danilo Grujić sudi večiti derbi?

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.04.16. | 10:33

Milorad Mažić ne želi da bude monopolista. U Humskoj protiv Vlada Glođovića

Danilo GrujićDevet puta uzastopce Milorad Mažić, pa onda Vlado Glođović, ali kako su u Partizanu imali velike zamerke na račun sudije iz Vrbasa izvesno je da će na 151. večitom derbiju šansu dobiti neko drugi. Večernje novosti navode da bi to mogao da bude Danilo Grujić, sudija koji je svirao i poslednji derbi pred tog Mažićevog niza, u koji upadaju i dva okršaja u kupu.

Pre svega toga, igrao se 141. večiti derbi, početak i kraj je označio upravo Grujić, Evandro je promašio penal za Zvezdu, a Partizan slavio sa 2:0 golovima Zvonimira Vukića i Marka ŠćepovićaGrujić je, međutim, poznatiji po dve druge utakmice. Prva se igrala aprila 2012. kada je Partizan savladao Vojvodinu sa 4:1, ali tek posle preokreta uzrokovanim sviranjem sumnjivog penala za crno-bele i isključenjem dvojice igrača novosadskog tima. Aprila prošle sezone Grujić je i kažnjen zato što kao dodatni sudija iza gola nije signalizirao prekršaj u njegovoj zoni odgovornosti koji bi značio i penal za Partizan u 149. večitom derbiju, inače završenom bez golova.

Izabrane vesti

I opet taj april...

Naravno, informaciju Novosti tek treba da bude potrvđena. Ali Mažić bi najradije opet preskočio, dok na pitanje novinara Sportskog žurnala da li su u Humskoj za to da se opet pruži šansa Glođoviću sportski direktor Ivica Iliev odgovara dok vrti glavom: "Ozbiljni smo ljudi".

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanDanilo GrujićFK Crvena zvezda151. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara