"Predrag Saša Danilović"
"Predrag Saša Danilović"

Danilovića napao jedan od najboljih prijatelja, incident nema veze sa navijačkim grupama!

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.05.13. | 13:15

Kako nezvanično saznaje redakcija dnevnog lista "Alo", vlasnik kafane "Kafanica", izvesni Fido udario je predsednika Partizana pepeljarom u glavu, a potom ga i napao nožem

 

Predrag Saša DanilovićPosle prvobitne vesti da je proslavljeni košarkaški as Predrag Saša Danilović u ranim jutarnjim časovima primljen u Urgentni centar u teškom zdravstvenom stanju posle zadobijenih teških telesnih povreda, polako pristižu i detalji kompletnog incidenta.

Izabrane vesti

Kako nezvanično saznaje redakcija dnevnog lista "Alo", vlasnik kafane "Kafanica" i najbolji prijatelj predsednika Partizana, izvesni Fido prvo ga je pepeljarom udario u glavu, a potom i napao nožem, čime mu je naneo dve ubodne rane u predelu stomaka.

Prema informacijama iz MUP, predsednik Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović nije želeo da sarađuje sa policijom i malo bliže pojasni šta se tačno dogodilo u ranim jutarnjim časovima na Košutnjaku. 
"Danilović je odbio saradnju sa policijom i sam se u toku noći javio u Urgentni centar i zatražio lekarsku pomoć, gde je konstatovan stepen telesnih povreda", stoji u saopštenju.

Takođe, prvi potpredsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić posetio je u Urgentnom centru Danilovića. Vučić je novinarima rekao da Saša Danilović "dobro izgleda" i da se u ćaskanju s njim "čak i šalio", kao i da incident nema nikakve veze sa navijačkim grupama.

Prema nezvaničnim informacijama, lekari se i dalje bore da spreče amputaciju povređenog prsta. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar VučićincidentiKK PartizanFK PartizanPredrag DanilovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara