David Luiz
David Luiz

David Luiz zvao Salomona Kalua za insajderske informacije o Luki Joviću: Sjajan je

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.19. | 16:29

Brazilac će biti spreman

Čelsi je jasno favorit, čak i u Frankfurtu, ali najveću grešku koju bi Plavci mogli da naprave uoči polufinala Lige Evrope jeste da potcene Ajntraht. Toga je posebno svestan David Luiz, koji priznaje da je već zvao nekadašnjeg saigrača iz Londona, a sada Hertinog napadača Salomona Kalua da se raspita o manama i vrlinama večerašnjeg rivala. Sa posebnim akcentom na jednog čoveka: na Luku Jovića.
Razgovarao sam sa Salomonom o tome kako oni igraju. Igrali su baš pre neki dan i bilo je 0:0. Ne mogu ipak da vam kažem šta mi je rekao“, smeje se Luiz u izjavi za londonski Standard pre no što je na kraju ipak “propevao“.

Verovatno je nešto i zadržao do sebe, ali nije krio da se najviše interesovao za Jovića sa kojim će voditi direktne obračune u Čelsijevom kaznenom prostoru.
Jovića sam čak i gledao. Ima neverovatnu sezonu iza sebe. Sjajan je! A kada napadači igraju sa toliko samopouzdanja to ih čini još nezgodnijim protivnicima. A to samopouzdanje Jović je igrama zaslužio“, sumira brazilski štoper.

Izabrane vesti

I još malo o Ajntrahtu kao kolektivu...
Ajntraht ima fantastičan tim, vole da igraju sa trojicom pozadi. Oslanjaju se dosta na fiziku, ali su i tehnički potkovani. Biće teško, ali jedva čekam ovo polufinale. Ovo su utakmice zbog kojih igraš fudbal“.

(FOTO: Reuters)


tagovi

David LuizLuka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara