"De Bjazi"
"De Bjazi"

De Bjazi eliminiše Srbiju: Sa tri boda iz Lozane treća pozicija je naša

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.04.15. | 17:24

"U ovoj grupi sve može da se desi. Možeš da ostvariš sve četiri pobede do kraja i da doživiš sva četiri poraza. Sve je još otvoreno”, oprezan je selektor Albanije

De BjaziPortugalija je sa devet bodova prva, Danska sa dva boda manje druga, koliko ima i Albanija koja zauzima treću poziciju u I grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo2016. godine u Francuskoj. Srbija je sa samo jednim osvojenim bodom na minimum svela šanse da izbori makar baraž.

Orlovi se uzdaju u to da će žalba Sportskom sudu u Lozani povodom prekida meča sa Crnim orlovima uroditi plodom i da će UEFA vratiti tri boda. Ali i i druga strana gledau u Lozanu.
“Očekujemo da Sportski sud u Lozani, 17. aprila, donese odluku u našu korist. Sa tih tri boda protiv Srbije dosta bismo napredovali na tabeli. Ne znam da li bismo bili bliži plasmanu na EP, ali verovatno bi nam donela treću poziciju. U ovoj grupi sve može da se desi. Možeš da ostvariš sve četiri pobede do kraja i da doživiš sva četiri poraza. Sve je još otvoreno”, rekao je selektor Albanije Đovani De Bjazi.

Izabrane vesti

Italijanski stručnjak, koji je nedavno dobio albansko državljanstvo, dodao je da je njegova ekipa u rangu sa Jermenijom, ali da njegovi izabranici daju 200 odsto svojih mogućnosti i zato imaju rezultat. 

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalKvalifikacije za EURO 2016EvropaĐani De BjaziAlbanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara