Debitant na golu Levskog odlučujućoj utakmici, Ludugorec i CSKA sa omladincima

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.05.18. | 13:05

Pitanje je samo ko će na megdan Černo Moru u baražu za mesto u kvalifikacijama u Ligi Evrope

Ključ jedine preostale nedoumice u Bugarskoj drži Levski. Pobedom ili remijem na gostovanju poslednjeplasiranoj Vereji, ekipa iz Sofije obezbediće treću poziciju i dvomeč sa Černo Morem u baražu za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. U slučaju poraza, sudbina Plavaca biće u dvorištu gradskog rivala - CSKA, koji bez rezultatskog motiva dočekuje Vereju.

Strateg Levskog Delio Rosi ponovo ima kadrovskih problema. Najbolji napadač Sergej Buš je povređen, pa će Italijan morati da bira između ofanzivnog veziste Rivaldinja i Stanislava Kostova. Dobra vest je povratak štopera Davida Jablonskog, ujedno i prvog strelca tima, ali i Holmara Ejolfsona, koji su odslužili suspenzije. Na golu se očekuje debitant Dimitrij Šejtanov, pošto su kapiten i prvi čuvar mreže Božidar Mitrev (virus) i Nikolaj Krastev (povreda) van stroja.

Izabrane vesti

Sa druge strane, motivacija slabašne Vereje je na izuzetno niskom nivou, jer dugo nisu primili plate, te će jedva čekati da se tmurna sezona, u kojoj su ipak uspeli da se dokopaju elitne grupe, okonča.

Mediji u našem istočnom susedstvu donose informaciju da je trener Ludogoreca Dimitar Dimitrov predvodnike šampionskog tima već poslao na odmor i da će na megdan plovdivskom Botevu izaći u totalno izmenjenom sastavu. Znajte i da napadač Žoao Paulo Arauho, čiji je Ludogorec matični klub, neće igrati.

Takođe, trener CSKA iz Sofije Stamen Belčev bio je prinuđen zbog povreda i suspenzija da priključi ekipi pet talenata iz omladinske škole, a s obzirom da su najvažniji igrači poput Ludogorecovih već na odmoru izvesno je da će Beroe imati šansu na Stadionu bugarske vojske, gde je na protekle tri posete primio 12 golova, a na poslednje četiri nije uspeo da da nijedan!

Foto: Action Images


tagovi

Bugarska 1sportsko klađenjeCSKA SofijaLudogorecLevski Sofija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara