""
""

Debitovao Džekson Martinez, ali Atletiko u dve utakmice za jedno jutro nije dao gol

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.08.15. | 12:49

Madriđani večeras protiv Sosijedada imaju generalnu probu pred start Primere

Dve utakmice za jedno jutro. Ni na jednoj Atletiko Madrid nije uspeo da pobedi, iako je za rivale imao ekipe daleko slabijeg rejtinga, a trener Dijego Simeone na teren slao sasvim respektabilan sastav. Jorgandžije su u okviru dve provere po 45 minuta najpre odigrale 0:0 sa mesksičkim Deportiviom  iz Gvadalahare, da bi posle kratkog predaha izašli na megdan španskom drugoligašu Leganjesu i poraženi 0:1.

U tim mečevima sa Atletiko je debitovao Džekson Martinez, novajlija iz Porta, koji je u nekoliko situacija ostavio povoljan utisak, ali nije uspeo da zatrese mrežu. Oba susreta u novom klubu odigrao je i dosadašnji štoper Fjorentine Stefan Savić, koji je u 39. minutu susreta sa Meksikancima postigao gol, ali je on poništen zbog ofsajda.

Izabrane vesti

Inače, Atletiko je protiv Gvadalahare igrao u sastavu: Moja - Hamez, Savić, Lukas, Ivan Perez - Saul, Tomas, Raul Garsija, Karasko - Vijeto, Martinez. U duelu sa Leganjesom Čolo Simeone je izveo skoro isti tim, s tim što je šansu dobio Monsalve umesto Lukasa.

Priliku da poprave utisak u ovom neobičnom danu fudbaleri Atletika će imati večeras od 21 sat u Alikanteu protiv Real Sosijedada, u generalnoj probi pred početak nove sezone u Primeri, koju otvaraju utakmicom sa Las Palmasom 22. avgusta na svom Visente Kalderonu.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraPrijateljske utakmiceEvropaDžekson MartinezAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara