"Dejan Đurđević ispred Nemanje Antonova"
"Dejan Đurđević ispred Nemanje Antonova"

Dejan Đurđević napustio OFK Beograd: Sledeća stanica - Uzbekistan

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.07.15. | 09:07

Romantičari prinuđeni da traže novog trenera

Dejan Đurđević ispred Nemanje AntonovaNepune dve sedmice uoči početka prvenstva OFK Beograd kreće u potragu za - trenerom! Dejan Đurđević (49), doskorašnji šef stručnog štaba Romantičara, dobio je ponudu da se preseli u Fudbalski savez Uzebekistana i kako sad stvari stoje, sva je prilika da će je i prihvatiti, zbog čega klub sa Omladinskog stadiona mora da traži novo rešenje na klupi.

Đurđeviću je ponuđeno da bude glavni instruktor za struku na nivou FS Uzbekistana, a ključni čovek za „vezu“ bio je nekadašnji predsednik Pahtakora, koji je nedavno postavljen za selektora tamošnje reprezentacije. Imajući u vidu da je u sezoni 2011/2012 Dejan Đurđević bio trener Pahtakora, novi selektor je, oduševljen njegovim tadašnjim radom, ponudio našem treneru da bude čovek zadužen za trenersku struku na nivou Saveza.

Izabrane vesti

Sportski  žurnal dodaje da su šanse da Đurđević odbije ovu ponudu minimalne. On je juče napustio ekipu koja se priprema na Zlatiboru što samo sugeriše da su velike šanse da se otisne u novi izazov. Dejan Đurđević će tako okončati i treći mandat na klupi OFK Beograda, a osim plavo-belih i pomenutog Pahtakora vodio je Čukarički i kragujevački Radnički, a bio i selektor kadetske reprezentacije Srbije.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaOFK BeogradFS UzbekistanaDejan Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara