""
""

Dejo Savićević: Baloteli? Krava!

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.10.15. | 11:19

Genije Englezima objasnio ko je i šta popularni Supermario, kako nije verovao da će Mihajlović postati trener i šta nedostaje Milanu da bi postao šampion

Jedan od najboljih fudbalera s naših prostora Dejan Savićević govorio je u intervjuu za Bi-Bi-Si (BBC) o svom bivšem klubu Milanu, nekadašnjem saigraču, a sada treneru Rosonera Siniši Mihajloviću, Mariju Baloteliju... On je istakao da Milanezi nemaju tim za Skudeto, te da nije verovao da Miha može da postane ozbiljan trener.
"Žao mi je Milana, gledao sam neke utakmice i mogli su da sakupe još nekoliko bodova. Iskreno, ne mislim da mogu do titule, možda sam se nadao u početku, ali sada definitivno ne", izjavio je Savićević.

Kada je u pitanju Siniša Mihajlović Genije je rekao:
"Igrali smo zajedno u Crvenoj zvezdi i nacionalnom timu. Nisam očekivao da može da postane trener. Ali rad sa Mančinijem mu je očigledno mnogo pomogao. Sada mogu da kažem da bi Siniša mogao da postane dobar kao i treneri koji su ga vodili, poput Boškova ili Eriksona. Promenio je ekipu. Milan je sa njim borbeniji i življi neko prethodnih godina. Miha nije loš, on je čvrst momak koji želi da iz ekipe izvuče ono najbolje".

Izabrane vesti

Savićević zna u čemu je glavni problem Milana...
"Bonaventura bi mogao da igra tog prednjeg veznog, da bude kreator... Ima i dobar šut. Honda je imao dobar start prošle sezone, a ove me je najprijatnije iznenadio Kucka".

Neizostavna tema u svakom razgovoru sa legendama Milana je i Mario Baloteli. Tako je bilo i ovoga puta.
"Mario može da uradi sve na terenu i sve da upropasti! Mi u Crnoj Gori za takve kažemo da su kao krava koja da pet litara mleka, a onda udari nogom i sve to prospe. To je Baloteli! Kada bi imao ispravan stav mogao da počne da gradi novu karijeru bez menjanja ekipa", zaključio je Dejan Savićević.

(foto: MN Press)


tagovi

Siniša MihajlovićSerija AMilanMario BaloteliItalijaEvropaDejo SavićevićDejan Savićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara