""
""

Dejo Savićević: Budućnost da eliminiše Partizan? Ne vidim način

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.07.17. | 09:44

„Crno-beli su preveliki zalogaj za prvaka Crne Gore“, rekao za Alo legendarni fudbaler

Budućnost ima perspektivu, ali Partizan će bez problema proći u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. To je poruka legendarnog fudbalera i sadašnjeg predsednika FSCG Dejana Savićević

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL PARTIZANA I BUDUĆNOSTI

Izabrane vesti

On je u razgovoru za Alo poručio da ne vidi način na koji Budućnost može da eliminiše crveno-bele. Jedan od najvećih majstora u istoriji fudbala neće moći da prisustvuje duelu u Humskoj zbog obaveza.
Znate kako fudbal je nepredvidiva igra u kojoj ne pobeđuje uvek bolji. Samo, kada su u pitanju dve utakmice koje odlučuju o plasmanu za Ligu šampiona, onda se faktor iznenađenja svodi na minimum. Ako ćete iskreno, ne očekujem senzaciju i ne vidim način na koji Budućnost može da šokira Partizan. Beograđani imaju kvalitetniji sastav, važe za apsolutnog favorita i mnogo su bliži prolasku u narednu rundu takmičenja. Ipak je Budućnost ovog leta napustio veliki broj igrača i teško je iu tako kratkom roku nadomestiti odlazak Radunovića, ali i Vujovića, Vukčevića, Vušurovića, Raičkovića... Ovaj tim Budućnosti ima perspektivu, ali Partizan uje u ovom trenutku preveliki zalogaj“, poručio je Dejo Savićević.

(Foto Star Sport)


tagovi

SrbijaFK PartizanLiga šampionaEvropaDejo SavićevićCrna GoraBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara