"Navijači u Brizbejnu su bili šokirani"
"Navijači u Brizbejnu su bili šokirani"

DEJVIS KUP: Ameri preživeli subotu

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.04.17. | 12:56

Dubl teniske reprezentacije SAD nakon pet setova velike borbe uspeo da smanji na 1:2 protiv Australije i tako produži neizvesnost barem za još dan

Navijači u Brizbejnu su bili šokiraniI nedelja će na odmeravanju snaga u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa između Australije i SAD imati rezultatskog značaja.

Za to su najzaslužniji Stiv Džonson i Džek Sok koji su uspeli da savladaju Sema Grota i Džona Pirsa nakon velike borbe u pet setova (3:6, 6:3, 6:2, 2:6, 6:3) i tako donesu prvi bod Americi. Da su Kenguri danas slavili u Brizbejnu, već bi bili u polufinalu pošto su nakon petka vodili sa 2:0.

Izabrane vesti

KIRJOS - SOK KI 1, KVOTA 1,45 

Prema trenutnim podacima, prvi meč u nedelju igraju Nik Kirjos i Džek Sok, što je sudar mladih zvezda svetskog tenisa. Hiroviti Australijanac je bolji igrač,  a uz pomoć publike treba očekivati da pobedi, ali ne bez bar jednog taj-brejka, ali i mnogo gemova pošto su u pitanju opaki serveri.

Za peti meč obračuna dve najuspešnije nacije u istoriji takmičenja Dejvis kupa najavljeni su Džordan Tompson i Džon Izner, ali će se to znati tek pred sam susret u zavisnosti od prethodnog rezultata.

(foto: Action Images)


tagovi

AustralijaDejvis kupDžek Sok

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara