"Luiđi Del Neri"
"Luiđi Del Neri"

Del Neri vreba klupu Sampdorije, nada se Zenginom krahu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.08.15. | 19:11

Navijačima i predsedniku Fereru zasmetao je debakl protiv Vojvodine, ali i što nekadašnji trener Zvezde koči dolazak Antonija Kasana

Luiđi Del Neri

Bez obzira što je jutros obrisao nalog na Tviteru, Sampdorija sperema otkaz Valteru Zengi. Prvi kandidat da ga zameni na klupi je iskusni Luiđi Del Neri.

Izabrane vesti

U Đenovi su teško podneli debakl u prvom meču trećeg kola Lige Evrope protiv Vojvodine i poraz od 0:4, pa su već u petak počeli da razmišljaju o smeni trenera i to posle prve zvanične utakmice u novoj sezoni.

Zengina taktika nije se svidela predsedniku Masimu Fereru, koji već dva dana izbegava da ga podrži javno, što mediji na Apeninima tumače kao volju da posegne za radikalnom merom i već sada uruči otkaz nekadašnjem treneru Crvene zvezde. Takođe, Fereru, ali i navijačima smeta što Zenga namerno koči povratak u klub veterana Antonija Kasana, koji je miljenik publike u Đenovi.

Glavni favorit da ga nasledi je legendarni Luiđi Del Neri, koji je sedeo na klupi ovog tima već u sezoni 2009/2010. Tada ih je doveo do kvalifikacija za Ligu šampiona, a potom i otišao u Juventus gde je imao lošu sezonu.

Zanimljivo, Del Neri je predvodio i gradskog rivala Đenovu na 13 utakmica, pre nego što je otpušten u januaru 2013. godine. U svakom slučaju, ako Zenga dobije pedalu, a iskusni trener preuzme Sampdoriju, sigurno je da i Kasano stiže na “Luiđi Feraris”.

(FOTO: Action Images) 

 

tagovi

Valter ZengaSampdorijaLuiđi del Neri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara