""
""

Del Pjero: Možda je dobro za Juventus da igra u finalu protiv Reala

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.05.17. | 12:54

"Pre svega zbog statistike", kaže legenda Stare dame

Alesandro Del Pjero živi u SAD-u, ali konstantno prati događanja u Ligi šampiona, posebno u Juventusu koji večeras od 20.45 igra polufinale Lige šampiona protiv Monaka.

Del Pjero kaže da sa istim žarom prati ovaj sport, ali i da priželjkuje Real u eventualnom finalu. Što će mu se verovatno i ostvariti ako Juve prođe dalje.
"Moja karijera van terena je već počela i srećom nastaviće se ispunjena posvećenošću, interesovanjem, strašću. Fudbal je očigledno uvek bio deo mog života. Gledam ga, komentarišem, živim ga van terena".

Izabrane vesti

Del Pjero je imao i savet za Staru damu pred meč sa Monakom u Ligi šampiona.
"Prvo, ne smeju da dopuste da entuzijastični, mladi i neustrašivi igrači Monaka uđu jako u meč na svom domaćem terenu. To je tim koji nema šta da izgubi. Prvi meč će biti krucijalan. Naravno, Juventus je favorit, ali Monako nije došao u polufinale bez šanse".

Alesandro bi više voleo da Juventus igra protiv Real Madrida u eventualnom finalu.
"Teško je odabrati. Rekao bih Real Madrid samo zbog statistike. Nikada nijedan tim nije osvojio dva puta uzastopno Ligu šampiona. Ali prvo moramo da dođemo do finala".

Italijan je dodao da očekuje da će njegov bivši saigrač Antonio Konte osvojiti Premijer ligu, da su Nejmar i Dibala naslednici Mesija i Ronalda, te da je najbolji čuvar kog je imao u karijeri bio Paolo Maldini.


tagovi

Alesandro Del PjeroEvropaItalijaJuventusLiga šampionameđunarodni fudbalReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara