""
""

Deleon suspendovao Partizan

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.06.17. | 14:19

Direktor lige istu meru doneo i protiv Spartaka i Vršca

Direktor košarkaške MOZZART Superlige Srbije doneo je u petak odluku o suspenziji Partizana, Vršca i Spartaka, zbog kako se navodi u saopštenju objavljenom na sajtu, „neizmirenih finansijskih obaveza“.

Izabrane vesti

Nisu objavljeni detalji, odnosno tačne cifre, odnosno o kojim se konkrentno obavezama radi. Verovatno se radi o kaznama koje ovi klubovi nisu platili iz prethodnog perioda.

U Partizanu je našem portalu rečeno da se radi o kaznama za mečeve nakon 21. maja, jer je do tog perioda klub iz Humske izmirio sve obaveze. 
"U skladu sa odredbama Propozicija takmičenja KLS 2016/17, usvojenim na sednici Skupštine Udruženja klubova KLS od 30. avgusta 2016. godine, donosim sledeću odluku - zbog neizmirenih finansijskih obaveza suspenduju se sledeći klubovi: KK Vršac, KK Partizan NIS i KK Spartak, shodno članu 67 stav 1 Propozicija takmičenja", navodi se u saopštenju na sajtu Superlige.

Jedini klub koji je u Superligi bio suspendovan u dosadašnjem toku ove sezone je subotički Spartak, ali to nije sprečilo Golubove da odigraju dva meča.

Deleon je rezultate sa pomenute dve utakmice registrovao sa nekoliko dana zakašnjenja u odnosu na ostale.

Inače, utakmice poslednjeg kola MOZZART Superlige igraju se ovog vikenda, Partizan dočekuje Megu, a Spartak će odmeriti snage sa Vršcem. Odluka o suspenziji ne bi trebalo da utiče na poslednje kolo jer je, praksa u ovom takmičenju do sada pokazala da se kazne inače plaćaju se zakašnjenjem. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanLeon DeleonKK VršacKK Spartak SuboticaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara