Delije blokirale Samirov transfer!

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.06.18. | 16:01

Ništa od već viđenog posla

Prva runda pregovora je obavljena, sve je mirisalo da će nekadašnji član Dinama Samir Kruz potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom. Čak se i ofanzivni vezista složio da se preseli u Beograd, dogovorio i lične uslove, ali...

Izabrane vesti

Prema pojedinim informacijama, rampu na već ugovoren transfer spustili su navijači Crvene zvezde. Poznato je da Delije imaju nultu toleranciju kada su u pitanju igrači koji su branili boje hrvatske reprezentacije. Tačnije, u novijoj istoriji kluba sa Marakne takvih nije ni bilo. Niti će ih biti u bližoj budućnosti. 

A iskusni ofanzivni vezni je sedam puta oblačio Kockasti dres. Zbog toga će morati da potraži novu sredinu, ili da se okrene povratku u Dinamo koji je želeo da mu da drugu šansu u Modrom dresu.

Čelnicima Crvene zvezde je rečeno da zbog toga ne bi trebalo da finiširaju već ugovoren transfer. A poznato je da se glas Delija na Marakani sluša. Kako bilo, Crvena zvezda će morati da potraži drugo rešenje na poziciji ofanzivnog veznog. Tačnije, da ponovo aktivira pregovore oko Marka Marina.

Foto: Action Images


tagovi

Samir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara