Derbi Haife - peti put!

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.03.18. | 10:56

Makabi dočekuje Hapoel na zatvaranju 25. kola prvenstva Izraela

Derbi Haife na zatvaranju pretposledjeg kola ligaškog dela prvenstva. Makabi dočekuje Hapoel, ophrvan problemima i lošim rezultatima, zbog kojih će u plej-autu da bije bitku za opstanak u najjačem društvu. Sa druge strane, Hapoel će da se bori za najviši plasman u plej-ofu. Prošle sezone uloge su bile obrnute.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 2907 IZR 1 Maccabi Haifa - Hapoel Haifa tgg gg 1,90
Ukupna kvota1,90

Izabrane vesti

Ovi rivali sastali su se ove sezone već četiri puta. Hapoel je slavio kod kuće minimalcem u prvenstvenom okršaju, ali je početkom avgusta meseca poražen na svom stadionu u okviru Liga kupa, i to ubedljivo (1:4). Dvomeč u nacionalnom kupu dogodio se u proteklih mesec dana. Na terenu Makabija završeno je 2:2, a pre samo četiri dana na stadionu Hapoela okončano je 1:1, pa su popularne Ajkule zbog gola u gostima prošle u polufinale.

Makabi je na četiri od prethodnih šest utakmica u ligi gubio na poluvremenu i izgubio na kraju meča, a u koliko je lošoj formi svedoči i podatak da je pobedio na dva od minulih 14 susreta. Hapoel je bez poraza na šest od poslednjih sedam gostovanja, a na tri prethodna dvoboja u prvenstvu sa Makabijem nije primio gol. Ovi rivali sada ne mo gu ni gore, ni dole, pa možda treba očekivati po gol na obe strane.

IZRAEL 1 - 25. KOLO

Ponedeljak
20.00: (2,45) Makabi Haifa (3,00) Hapoel Haifa (2,95)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeMakabi HaifaHapoel Haifa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara