Deset godina je prošlo...

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.07.18. | 09:33

A Kalev i dalje ne zna za trijumf na stadionu Tulevika

Nije atraktivno, ali može da bude isplativo. Mantra kojom se vodimo proteklih nekoliko meseci i koja očigledno daje rezultate. Možda preko leta nije bilo obilne ponude, ali manje lige su često umele da donesu rezultate. 

Zato, danas vredi obratiti pažnju i na prvu estonsku ligu. Tamo se na premijeri 20. kola susreću Tulevik i Kalev. (18.30) Imena koja ništa ne znače. Ipak, i ovde može da se pročačka neki kvalitetan predlog i u najmanju ruku pristojna kvota.

Izabrane vesti

O čemu se radi?

Prvo, imajte na umu da Kalev ne blista u gostima. Dosad su šest puta poraženi, a upisali su tek po jedan remi i trijumf. I ne samo to, Kalev nije slavio u gostima Tuleviku još od šestog oktobra 2007. godine! Otad su se sastali sedam puta na Tulevikovom bunjištu, od čega je domaćin slavio pet puta. Tulevik je trenutno u očajnoj formi - devet takmičarskih utakmica bez pobede - dok je Kalev u blagom usponu sa dva trijumfa. Kako bilo, ovo je sjajna prilika za Tulevik da se malo povrati u život...

Česte su goleade na njihovim međusobnim susretima, retko kad je pao jedan ili nijedan gol, tako da i ovoga puta treba očekivati bar dva pogotka. Ni jedni ni drugi nemaju bogzna kako kvalitetne odbrane - domaćin prosečno prima preko tri, gosti blizu dva gola - a tip 3+ prolazio je na 63, odnosno 74 mečeva ove sezone ovih klubova.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 18:30 5801 EST 1 Tulevik V. - Tallin K. ug 2-4 1,45
Ukupna kvota1,45

ESTONIJA 1 - 20. KOLO:

Petak

Subota

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

EstonijaEstonija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara