"Di Natale"
"Di Natale"

Di Natale: Jedini tim za koji sam još želeo da igram je Liverpul

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.11.14. | 16:45

„Još od našeg prvog treninga ovog leta maštam o izjednačavanju Bađovog učinka od 205 golova“, rekao je napadač

Di NataleItalijanskom fudbalu je ostalo još nekoliko fudbalera koji su sinonimi za svoje klubove, a Antoni Di Natale je sigurno jedan od najharizmatičnijih i najomiljenih. Apsolutna legenda Udinezea.

Napadač je u karijeri igrao samo za Empoli i Zebre, a otkrio je da mu je u karijeri žao samo što nije bio u svlačionici domaćeg tima na Enfildu.
„Jedini tim koji sam želeo da igram – zbog atmosfere i stadiona – je Liverpul. Kada su odveli Andreu Dosenu 2008. godine, bilo je priča da će pokušati i mene da dovedu, ali se ništa nije dogodilo“, rekao je Di Natale i sigurno obradovao navijače Crvenih.

Izabrane vesti

Di Natale je priznao da je razmišljao o penzionisanju ovog leta, ali da ga vuče izjednačavanje učinka Roberta Bađa u Seriji A.
„Vratio sam se kući prošlog januara i rekao ženi da je vreme za penziju. Nije delovala ubeđeno, a onda mi se moj sin Filipo nasmejao u lice. Možda je imao ideju kako će se sve završiti. Još od našeg prvog treninga ovog leta maštam o izjednačavanju Bađovog učinka od 205 golova. Kada vas igrač kakav je Bađo pogleda u oči i kaže da ste na njegovom nivo – onda mogu da budem zadovoljan onim što sam postigao“, otkrio je Italijan.

Napadač je otkrio da mu je idol u detinjstvu bio Dijego Maradona, ali i zanimljivu krilaticu koja stoji u njegovoj školi fudbala.
„Uvek sam mu se divio, iako su naši životni stilovi potpuno različiti. Ali Dijego je top igrač i kada si među najboljima sve je dozvoljeno. Na zidu moje fudbalske škole piše ’svaki roditelj koji misli da ima malog Dijega neka ga odmah vrati kući’“, objasnio je Di Natale

(FOTO: Action images)


tagovi

Antonio di NataleEngleskaEvropaItalijaLiverpulPremijer ligaRoberto BađoSerija AUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara