""
""

Dilejni odbio Barsinih 5.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.06.16. | 22:07

Navodno je nekoliko NBA klubova zainteresovano za 27-godišnjeg plejmejkera, a pre svih radi se o Bruklin Netsima i Toronto Reptorsima. Pored tih klubova, Dilejni ima i jednu finansijski veoma ozbiljnu ponudu iz Kine, ali će i to da odbije

Doskorašnji košarkaš ruske Lokomotive Kubanj Malkolm Dilejni ovog leta je tiha patnja evropskih velikana, a kako stvari stoje to će i ostati. Američki plejmejker je, kako prenosi specijalizovani portal Eurohups odbio ponudu Barselone od 5.000.000 evra za dvogodišnji ugovor.

Razlog je želja za odlazak u NBA ligu. Dilejni od malena, kao i svi američki košarkaši, sanja da zaigra u najboljoj liti na svetu, a s obzirom na dobre partije u Evroligi ove sezone, ima velike šanse da od jeseni to pretoči u javu.

Izabrane vesti

Navodno je nekoliko NBA klubova zainteresovano za 27-godišnjeg plejmejkera, a pre svih radi se o Bruklin Netsima i Toronto Reptorsima. Pored tih klubova, Dilejni ima i jednu finansijski veoma ozbiljnu ponudu iz Kine, ali će i to da odbije.

Dilejni je na Fajnal foru Evrolige imao prosek od 23,5 poena. U regularnom toku sezone prosečan učinak po evroligaškoj utakmici iznosio je 16,1 poen i 5,3 asistencije.

(FOTO: MN Press)


tagovi

RusijaNBA ligaMalkolm DilejniEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara