Dinamo ubedljiv, Gavranović blistao - pogađao, asistirao i delio štikle (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.08.18. | 23:03

Dva gola i asistencija reprezentativca Švajcarske u trijumfu nad Istrom

Kakva partija Dinamovog napadača Marija Gavranovića! Zagrebačka ekipa je na Maksimiru ubedljivo savladala Istru sa 3:0 u drugom kolu prvenstva Hrvatske, a najbolji akter meča bio je reprezentativac Švajcarske koji je postigao dva i namestio jedan gol.

Od prvog minute Dinamo je kontrolisao situaciju na terenu, a već u 13. minutu je pao prvi gol. Hajrović je ubacio iz slobodnog udarca, a nakon manje gužve najbolje se snašao Gavranović.

Izabrane vesti

Domaći su „namirisali krv“ i krenuli su po drugi gol kako bi što pre zapečatili sudbinu Istre i okrenuli se trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem ih čeka Astana.

Pred sam kraj prvog poluvremena, Dinamo je duplirao prednost. Odlično su kombiniovali Marin Leovac i Gavranović koji je izbacio protivničkog igrača i uputio povratnu loptu na osam metara od gola gde je natrčao nekadašnji igrač Rijeke i zatresao mrežu.

Tako je završeno drugo poluvreme, a u drugom se nastavilo u istom ritmu. Već nakon dva minute, viđena je nova majstorija Gavranovića. Hajrović je probio po desnoj strani, ubacio u šesnaesterac a tamo se Gavranović sjajno snašao i petom plasirao loptu u gol za 3:0.


tagovi

Dinamo ZagrebIstra 1961Mario GavranovićIzet Hajrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara