""
""

Direktor KLS: Partizan još nije uplatio novac za kaznu, a kad će, ne znamo

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.05.15. | 16:45

Radi se o kaznama iz prošle sezone, koje zbirno iznose 4.022.000 dinara, ali je dogovoreno da je crno-beli plate na rate. Suspendovani su zbog probijanja roka za drugu ratu, koju je trebalo da plate prošlog meseca u iznosu od 1.272.000 dinara. Meč sa FMP-om na programu je sredu

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon de Leon rekao je da Partizan još nije izmirio obaveze zbog kojih je suspendovan, ali je naveo da pretpostavlja da će to uraditi do srede kada se igra utakmica trećeg kola Superlige u Železniku protiv FMP-a.

Izabrane vesti

Radi se o kaznama iz prošle sezone, koje zbirno iznose 4.022.000 dinara, ali je dogovoreno da je crno-beli plate na rate. Suspendovani su zbog probijanja roka za drugu ratu, koju je trebalo da plate prošlog meseca u iznosu od 1.272.000 dinara.
“U ovom trenutku nemam informaciju da je Partizan platio, ali sutra ću tek da dobijem izvod za današnji dan. Pretpostavljam da će to uraditi, mogu i u utorak, ali teoretski i u sredu da izmire obaveze i onda će se steći uslovi da igraju utakmicu“, rekao je Deleon za MOZZART Sport.

On je potvrdio da su crno-beli prošlog meseca uplatili već jednu ratu od 1.500.000 dinara, a da ovog meseca dospeva još jedna u iznosu od 1.250.000 dinara.

Deleon je potvrdio i da danas nije imao kontakt sa predstavnicima kluba iz Humske i dodao da je izašao u susret crno-belima odlukom da se dug izmiri na rate.

Prema propozicijama takmičenja, u slučaju da Partizan ne plati ni do srede, utakmica ne bi bila odložena, već bi bila registrovana službenim rezultatom 20:0 za tim iz Železnika.

Utakmica u beogradskom predgrađu na programu je u sredu u 18 sati.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanLeon DeleonKLSEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara