""
""

Direktor Napolija otišao po dva pojačanja iz reprezrentacije Holandije

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.06.14. | 12:06

Mete Napolitanaca su Fejenordov desni bek Deril Janmat i Ajaksov vezista Djevi Klasen

Napoli će pojačanja za narednu sezonu tražiti u Holandiji. Sportski direktor Napolitanaca Rikardo Bigon je juče doputovao u Amsterdam kako bi pokušao da završi posao oko dovođenja Fejenordovog defanzivca Derila Janmata i Ajaksovog veziste Dejvija Klasena.

Izabrane vesti

Bigon je sinoć u Roterdamu gledao meč Holandija - Gana posle čega je sastao sa čelnicima Fejenorda i Ajaksa i počeo pregovore oko dovođenja pomenutog tandema. Janmat igra na poziciji desnog beka i standardan je u prvih 11 kod Luja van Gala . Zbog slabe forme Kristijana Mađa u prethodnoj sezoni, Rafa Benitez traži pojačanja za poziciju desnog beka, a Janmat je njegov prvi izbor. Na Bigonu je sada da na]e zajednički jezik sa čelnicima Fejenorda i igračem.

Druga meta je ofanzivni vezista Dejvi Klasen koji može da igra i na poziciji polušpica i Benitez ga vidi kao idealnu zamenu za Gorana Pandeva koji će najverovatnije napustiti klub u narednom prelaznom roku. Klasen je otpao sa Van Galovog spiska za Mundijal, a Napolitnacima to ide na ruku jer bi mu učešće u Brazilu sigurno podiglo cenu. 

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Serija ANapoliItalijaHolandijaFajenordEvropaEredivizijaDeril JanmatDejvi KlasenBrazil2014BBrazil2014Ajaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara