"Mark Kjuban"
"Mark Kjuban"

Dirk Novicki dobija saigrača u Dalasu – prvu ženu u NBA ligi!

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.04.13. | 00:24

Ako se ideja kontroverznog vlasnika Teksašana Marka Kjubana sprovede u delo, Britni Grajner će postati prva košarkašica u istoriji najjačeg košarkaškog takmičenja

 

Mark KjubanZamislite situaciju da u duelu sa Lebronom Džejmsom, Kobijem Brajantom, Kevinom Garnetom i ostatkom “krema” NBA lige vidite devojku u dresu. Koliko bi čudno to izgledalo, zar ne?! I uopšte ideja da devojka zaigra sa takvim stenama od igrača, koji bi verovatno mogli da je strpaju u džep… Ipak, možda ćemo već sledeće sezone imati priliku da vidimo i jednu pripadnicu nežnijeg pola na parketima širom SAD u najboljem košarkaškom takmičenju.

Izabrane vesti

U pitanju je Britni Grajner, 22-godišnju košarkašicu koja nastupa za Bejlor Univerzitet. Grajner je visoka 203cm i sa svojim timom je osvojila brojna kolektivna i individualna priznanja, a kontroverzni vlasnik Dalas Maveriksa Mark Kjuban planira da baš nju izabere na draftu naredne sezone.
“Ako je ona najbolje u ponudi, sigurno ćemo je uzeti. Puno sam razmišljao o tome. Da li ću to i uraditi? Pa, najverovatnije hoću. Nikada ne znate šta će se desiti dok nekome ne date šansu. Ako je na kraju i budemo uzeli, neće biti tu samo kao član ekipe, već bih jako voleo da izbori mesto u timu”, rekao je Kjuban.

Ova vest bi svakako mogla da napravi pravi bum i revoluciju u svetu košarke, a da li će se na kraju ideja, koja sada izgleda tako suludo i obistiniti, ostaje nam da vidimo na NBA draftu 27. juna.

(FOTO: Action Images)


tagovi

britni GrajnerDalas MaveriksNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara