Đenova razbija! Letos ga kupili za 2.000.000, večeras ga prodali Juventusu za 10 puta više

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.19. | 20:37

Bjankoneri završili pojačanje, a Grifoni napravili još jedan strašan pogodak kao sa Pjontekom

Jake frekvencije na liniji Torino – Đenova ovih dana. Juventus je pozajmio Đenovi Srefana Sturara, prodao Sampdoriji golmana Audera za 20.000.000 evra, a potom ta pare autamatski prosledio Đenovi za Kristijana Romera.

Izabrane vesti

Juventus je večeras završio veliko pojačanje za perspektivu. Platio je Đenovi 20.000.000 evra za argentinskog defanzivca Kristijana Romera. I ostavio ga na pozajmici do leta kada će se priključiti Alegrijevoj leti.

Već dugo vremena je Romero bio na Juventusovom radaru, očigledno je položio sve testove i Bjankoneri nisu hteli ništa da rizikuju i da dopuste konkurenciji da im pokvari posao.

Romero je 20-godišnji Argentinac koji igra na poziciji štopera, ali prinudno može da zakrpi i mesto desnog beka. U Đenovu je došao letos za samo 2.000.000 evra, ali mu je samo šest meseci bilo dovoljno da ubedi čelnike italijanskog giganta da je materijal u koji odmah vredi uložiti. U karijeri je odigrao samo dve i po profesionalne sezone i stekao nadimak „argentinski Varan“ zbog građe i stila igre.

Juventus je dobio pojačanje za perspektivu s obzirom da Barzalji ide u penziju, da je Kjelini na zalasku karijere, a i Bonući je prošao zenit. Benatija je otišao, tu je od mlađih štopera samo Rugani, a period do Romerovog dolaska će Juve premostiti sa veteranom Kaseresom koji se vratio u klub kao privremeno rešenje.

Đenova je napravila još jedan fantastičan posao. Letos je u Pjonteka i Romera uložila ukupno 6.000.000 evra, a posle samo šest meseci ih prodala za 60.000.000 evropskih novčanica.

Foto: Shutterstock


 


tagovi

Kristijan RomeroZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara