Đovinko ga dao na debiju, ali kakva je klasa Bafetimbi Gomis... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.02.19. | 18:42

Nova ubedljiva pobeda Degenekovog Al Hilala

Al Hilal nemilosrdno gazi ka još jednoj tituli šampiona Saudijske Arabije, a skupocena pojačanja opravdavaju uloženi novac.

Velikan iz Rijada je danas zabeležio četvrtu uzastopnu pobedu u prvenstvu pošto je sa 4:1 deklasirao Al Kadisiju. Doduše ništa drugo osim ubedljive pobede Al Hilala se nije ni očekivalo...

Izabrane vesti

Bafetimbi Gomis je nastavio da teroriše protivnike. Prvo je u 33. minutu majstorski asistirao Al Abidu za vodeći gol, da bi na poečtku drugog poluvremena pogodio za 2:0 i 16. golom u sezoni se učvrstio na čelu liste strelaca šampionata.

Gosti su uspeli da smanje evrogolom Bizmarka, a onda je usledio dugo čekani momenat. Za Al Hilala je debitovalo najveće pojačanja Sebastijan Đovinko koji je ušao sa klupe i u 80. minutu povisio na 3:1 posle sjajne akcije i još jedne asistencije Gomisa. Do kraja je Albulajhi postavio konačnih 4:1.

Đovinko je nedavno potpisao za Al Hilal i dobio fantastičan ugovor na tri i po godine vredan 10.000.000 evra po szeoni. Drugo veliko pojačanje Miloš Degenek je odirgao ceo meč u timu Zorana Mamića. Među gostima na meču se našao i bivši Al Hilalov trener Žorž Žezus kojeg je Mamić nedavno nasledio. 

SAUDIJSKA ARABIJA 1 - 20. KOLO

Utorak
Al Hilal - Al Kadisija 4:1 (1:0)
/Al Abed 34, Gomis 46, Đovinko 80, Albulahi 88 - Bizmark 67/

Al Ahli - Al Nasr 1:2 (0:1)
/Al Soma 59 pen - Hamdalah 45+1, 60/

Foto: Al Hilal


tagovi

Bafetimbi GomisSebastijan ĐovinkoSaudijska Arabija 1Al Hilal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara