"nečuvene scene u Srpskoj ligi"
"nečuvene scene u Srpskoj ligi"

Dobro došli u Srpsku ligu Beograd: Igrači IMT-a šipkom na štopera BASK-a?!

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.08.16. | 09:17

Napad na Bojana Cigera prijavljen policiji

nečuvene scene u Srpskoj ligiSrećom bez teških posledica. Ali Bojan Ciger zauvek će pamtiti autobusku stanicu kod novobeogradske Fontane. Jer kako navodi Sportski žurnal, tamo su ga umesto autobusa sačekale - batine. Da sve bude još čudnije, od kolega fudbalera iz IMT-a?!

Štoper BASK-a, naime, kaže da su ga igrači Traktorista napali posle duela dve ekipe u Superligi, Grupa Beograd. Sve je počelo još na samom terenu, kada je Ciger pri doskoku nagazio kapitena domaćih Filipovića...
"Odmah sam pružio ruku da mu se izvinim, ali on je odgurnuo. Vređao me i rekao da ću ’videti u sledećem napadu’. I prilikom sledećeg prekida, naš igrač je izgubio loptu, pa su ostali krenuli naprd. Sudija se tada okrenuo, da prati akciju, što je Filipović iskoristio da me udari u uho. Kad sam ga pitao zašto je to uradio, nastavio je da me vređa", požalio se Ciger u ispovesti za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Ima i zbog čega. Uvrede su se nastavile i posle utakmice, na putu ka svlačionici pomenuti Filipović je u društvu saigrača Aničića i Jeremića zaskočio Cigera sa leđa. Golman BASK-a je tom prilikom dobio po glavi, jer je stao u odbranu saigrača. Sve je uneto u zapisnik, ali sam taj čin nije značio da se situacija smirila.

Naprotiv...
"Na 200 metara od stadiona, kod autobuske stanice u blizini bioskopa Fontana, gde smo kupovali sokove, napala su nas petorica igrača IMT-a, među kojma je bla i pomenuta trojka. Od Filipovića sam tada dobio dva udarca u glavu, od čega jedan u uho, a Jeremić me je udario šipkom po podlaktici, pa prenuo i po glavi. Drug Dejan Pejić ga je sprečio u toj nameri, pa me je umesto toga šutnuo u stomak".

Kako kaže Ciger, kasnije je povraćao, glava je bolela ceo dan i noć. Prošla je, podlaktica i desno uho još bole. Incident je prijavljen policiji.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaPrva liga SrbijeIMTBASK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara