""
""

DOBRO JE: Partizan na Tun, Vojvodina na Šerif

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.08.13. | 13:23

Prvi mečevi plej-ofa za plasman u Ligu Evrope su na program 22. avgusta, revanši su sedam dana kasnije

Dobro je! Partizan će u završnom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Tuna, dok će se Vojvodina za ulazak u grupnu fazu boriti sa moldavskim Šerifom, odlučeno je žrebom u Nionu i prema prvim informacijama obe naše ekipe će u prvim susretima biti domaćini.

Crno-beli su se posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona (ispali od Ludogoreca) prestrojili u grupu povlašćenih timova i za rivala dobili ekipu koja je u minulom kolu dva puta savladala švedski Haken (2:1, 1:0), a Novosađani će posle pet pobeda u šest utakmica ovog leta ulaznicu za odabrano društvo tražiti protiv tima koji je iz kvalifikacija za Ligu šampiona ispao od zagrebačkog Dinama.

Izabrane vesti

Može se konstatovati da su oba srpska predstavnika sjajno prošla, jer je ekipa iz Humske mogla da dobije još Dinamo Tbilsi (Gruzija), Astra Đurđu (Rumunija) i Slovan Liberec (Češka), mada i slabije rivale poput Nome Kalju (Estonija) i Pašing (Austrija). Mogući protivnici Vojvodine bili su još Fjorentina (Italija), Trabzon (Turska), Sent Etjen (Francuska) i Rubin (Rusija).

Prvi mečevi su na programu 22. avgusta, revanši su sedam dana kasnije, dok je žreb grupne faze Lige Evrope zakazak za 30. avgust u Monaku.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaLiga EvropeMoldavijaFK PartizanŠerifSrbijaSuperligaŠvajcarska 1TunFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara